reklama

Piersi

reklama
Mi np w pierwszej ciąży testy wychodzily negatywnie.. Mama popatrzyła mi na piersi akurat miałam z dużym dekoldem i mówi Aneta Ty jesteś w ciąży 😂😂 żyły miałam ogromne i właśnie powiększyly mi się otoczki na sutkach 😂 ale spokojnie test może zrobiłaś za wcześnie:) wykonaj niedługo betę :) ona prawdę Ci powie 😅

Mi np w pierwszej ciąży testy wychodzily negatywnie.. Mama popatrzyła mi na piersi akurat miałam z dużym dekoldem i mówi Aneta Ty jesteś w ciąży 😂😂 żyły miałam ogromne i właśnie powiększyly mi się otoczki na sutkach 😂 ale spokojnie test może zrobiłaś za wcześnie:) wykonaj niedługo betę :) ona prawdę Ci powie 😅
no właśnie otoczki mam ciemniejsze i jak miałam rozmiar za duże staniki to teraz już są za małe

Mogę jeszcze dodać że w tamtym miesiącu miałam okres który trwał 3 dni a zawsze mam 5 dni . 1 dzień był taki jak normalny okres a kolejne dwa takie plamienie

czy to mogło być plamienie implantacyjne

reklama
Kiedy miałaś okres? Jak długie cykle masz :p spokojnie . Lepiej się nie nakręcać. Podejść do tematu luźno..
I jak ma się dziewczyna nie nakręcać po takim komentarzu? Już nie wspomnę o tym, że przy negatywnych testach, czyli w sytuacji kiedy jeszcze nie ma bety w organizmie objawy ciążowe nie występują bo organizm nie wie, że jest w ciąży przed implantacja.

Droga autorko niestety za wcześnie zrobiłaś test. Skoro płodne trwały u ciebie do 25 maja. Poczekaj jeszcze z tydzień i zrób test, a najlepiej idź na betę z krwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry