to i objawy nie są coazoweAle ostatni stosunek z chłopakiem miałam 6 dni temu to za szybko aby test coś wykrył
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to i objawy nie są coazoweAle ostatni stosunek z chłopakiem miałam 6 dni temu to za szybko aby test coś wykrył
okejPoczekaj do dnia miesiączki i wtedy zatestuj
no właśnie otoczki mam ciemniejsze i jak miałam rozmiar za duże staniki to teraz już są za małeMi np w pierwszej ciąży testy wychodzily negatywnie.. Mama popatrzyła mi na piersi akurat miałam z dużym dekoldem i mówi Aneta Ty jesteś w ciążyżyły miałam ogromne i właśnie powiększyly mi się otoczki na sutkach
ale spokojnie test może zrobiłaś za wcześnie
wykonaj niedługo betę
ona prawdę Ci powie
![]()
czy to mogło być plamienie implantacyjneMi np w pierwszej ciąży testy wychodzily negatywnie.. Mama popatrzyła mi na piersi akurat miałam z dużym dekoldem i mówi Aneta Ty jesteś w ciążyżyły miałam ogromne i właśnie powiększyly mi się otoczki na sutkach
wykonaj niedługo betę
ona prawdę Ci powie
![]()
Nie, nie mogłoby być miesiąc temu plamienie implantacyjne skoro test teraz wychodzi negatywny. To jest niemożliwe.czy to mogło być plamienie implantacyjne
Kiedy miałaś okres? Jak długie cykle maszczy to mogło być plamienie implantacyjne
Mi np w pierwszej ciąży testy wychodzily negatywnie.. Mama popatrzyła mi na piersi akurat miałam z dużym dekoldem i mówi Aneta Ty jesteś w ciążyżyły miałam ogromne i właśnie powiększyly mi się otoczki na sutkach
wykonaj niedługo betę
ona prawdę Ci powie
![]()
I jak ma się dziewczyna nie nakręcać po takim komentarzu? Już nie wspomnę o tym, że przy negatywnych testach, czyli w sytuacji kiedy jeszcze nie ma bety w organizmie objawy ciążowe nie występują bo organizm nie wie, że jest w ciąży przed implantacja.Kiedy miałaś okres? Jak długie cykle maszspokojnie . Lepiej się nie nakręcać. Podejść do tematu luźno..