ewa28z
Fanka BB :)
Mada -musisz teraz uwazac bo jak raz przeszla to juz bedzie przechodzic ja z kuba mialam to samo miesiac temu tylko na szczescie obok lozeczka stoi lozko corki i maly spadl na nie,i bardzo mu sie to spodobalo ,lozeczko stoi w rogu tak wiec dwa boki sa przy scianie a na drugie dwa wzielam sie na sposob i odkrecilam plozy od starego konia bujanego i maz przykrecil do poreczy no i maly teraz nie wychodzi
;-)
Mnie rozbiera coraz mocniej Tabcin nie pomaga chyba na noc zaparze sobie Gripex
Kajenko mam nadzieje ze Pauli przejdzie a moze kup jakies ladne bawelniane rekawiczki takie dla ksiezniczki moze chetniej je bedzie nosic
;-)Mnie rozbiera coraz mocniej Tabcin nie pomaga chyba na noc zaparze sobie Gripex
Kajenko mam nadzieje ze Pauli przejdzie a moze kup jakies ladne bawelniane rekawiczki takie dla ksiezniczki moze chetniej je bedzie nosic
nic sobie dziecko nie robi z moichh nakazow,prosb i błagan...Co najdziwniejsze nie ma zadnego siniaka,ani guza..obejrzałam cała ja dokładnie-zwłaszcza głowke.Nie ma nic.Moze sie nie uderzyła w głowe-bo przeciez byłby wielki guzior,w koncu to wysokosc poł metra
Kuruj sie kochana,na pocieszenie ci powiem ze mnie tez cos gardło boli:-(
:-)...To znaczy życzę nam wszystkim żeby nie było o czym tutaj pisać 
....nie ma przy tym żadnych innych dolegliwości a po fakcie to tak jakby jej ulżyło -- jest wesoła, rozrabia i co najdziwniejsze domaga sie jedzonka
...no i spokój przez pare dni i znów sytuacja sie powtarza....
kompletnie nie wiem czy tak bez przyczyny dziecko może wymiotować. Nie wydaje mi się to normalne, ale skoro nie ma innych objawów
Chyba dzieci intuicyjnie wiedza, jak upadac, zeby sobie nie zrobic wielkiej krzywdy. Np. moja Paula wczoraj stanela na krzesle w kuchni, zanim maz zdazyl ja z niego zesadzic ta popchnela oparcie i poleciala razem z krzeslem
Nie plakala za mocno, ale serce jej walilo jak mlot. A ja malo nie zemdlalam