Katka
Użyszkodnik ;)
kajenka - nie odpowiem Ci nic madrego,trzymam sie zalecen;najwazniejsze,ze splynely wszystkie wyniki,w 100% celiakii nie ma i nie musze poszerzac diety o produkty bezglutenowe...ufff
pytalam sie o ilosc miesa jaka Hania ma jesc teraz,wiec to najmniejsze dopuszcalne minimum:2 plastry wedliny wysokogatunkowej i 2 lyzki do zupy mielonego ugotowanego miesa.
Acha,Hani nie wolno jesc ryb
.
Wiec nad morze zabiore chyba dla niej gotowe dania sloiczkowe,bo co bede je tam dawac jesc
Chyba to najrozsadniejsze
-----------------
u mnie sielanka sie skonczyla i moj nastroj szybko prysnal...
Zuzka zaczela wiecej kaszlec
Hania kaszle i najgorsze,ze ma znowu biegunke,w prawdzie zrobila tylko 7 kup,to mala jak na jej mozliwosci,reaguje na leki chyba tym razem,ale i tak mam stresa i wyjazd widze w czarnych kolorach;jutro do pediatry znowu
pytalam sie o ilosc miesa jaka Hania ma jesc teraz,wiec to najmniejsze dopuszcalne minimum:2 plastry wedliny wysokogatunkowej i 2 lyzki do zupy mielonego ugotowanego miesa.
Acha,Hani nie wolno jesc ryb
Wiec nad morze zabiore chyba dla niej gotowe dania sloiczkowe,bo co bede je tam dawac jesc

-----------------
u mnie sielanka sie skonczyla i moj nastroj szybko prysnal...
Zuzka zaczela wiecej kaszlec
Hania kaszle i najgorsze,ze ma znowu biegunke,w prawdzie zrobila tylko 7 kup,to mala jak na jej mozliwosci,reaguje na leki chyba tym razem,ale i tak mam stresa i wyjazd widze w czarnych kolorach;jutro do pediatry znowu