reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Mada dzięki, kochana jesteś:tak:.. własnie nie wiem co to było? bo do południa mnie kręciło, a potem przeszło jak ręką odjął... ale cytrynke w razie czego do herbatki wciskam;-)

A moja Julia ma chyba jakas infekcje układu moczowego,bo sie dzis łapała za pieluszke,denerwowała i płakała,kupiłam w aptece Crotlimazolum(albo jakos tak)posmarowałam i widze,ze jest lepiej,bo przestała sie tam dotykac ale jutro ide do lekarza,niech sprawdzi czy wszystko ok.Pierwszy raz mam taka sytuacje i nie wiem,moze powinnam rano dac mocz najpierw?Kurde nie kupiłam woreczkow:baffled:

Mada...jeżeli to faktycznie jakaś infekcja układu moczowego to maść nie pomoże w żaden sposób :no2:...konieczne jest badanie moczu !! No chyba że Julie coś tam swędziało, piekło, ma zaczerwienione....to wtedy Clotrimazolum jest ok...
Napisz jak po wizycie :tak:

Nie jest to raczej infekcja układu moczowego bo sika ładnie,i po masci przestała sie drapac.Natomiast wejscie dopochwy jest zaczerwienione.Noc mineła normalnie.Rano byłysmy u lekarza i mamy jutro zrobic badanie moczu,ogolne.Poza tym mam smarowac ta mascia dwa razy dziennie i o zgrozo sprawdzic w nocy czy nie ma owsikow:szok::szok::szok:Podejrzewam,ze ich nie ma ale sprawdzic trzeba.Boje sie tego łapania moczu:-(Trzymajcie za mnie kciuki,napisze wam jutro co i jak..

reklama
Mada jesli by miała owsiki to w pampku z ku[pa tez napewno by były :tak: ... nie musisz zagladać po nocach :no: ... trzymam kciuki i czekam na wieści :tak:

Mamuśka jak u Was?? :confused:

A u Nas : Dawid jednak nie poszedł do złobka ... siedzimy w domku ... nadal go czyści, znaczy nie wiadomo co to ... czy czyszczenie czy od tego ze nic nie je tylko kaszki (troszke) i samo picie ... dzisiaj kontrola o 16 ... zobaczymy co powie ...

Do góry