reklama

Mada80
Fanka BB :)
Dzieciaczkom duzo zdrowka
Elis nawet sie nie wygłupiaj i nie choruj teraz juz nie mozesz,nu nu..
teraz juz nie mozesz,nu nu..

Elis nawet sie nie wygłupiaj i nie choruj
 teraz juz nie mozesz,nu nu..
teraz juz nie mozesz,nu nu..Mada80
A moja Julia ma chyba jakas infekcje układu moczowego,bo sie dzis łapała za pieluszke,denerwowała i płakała,kupiłam w aptece Crotlimazolum(albo jakos tak)posmarowałam i widze,ze jest lepiej,bo przestała sie tam dotykac ale jutro ide do lekarza,niech sprawdzi czy wszystko ok.Pierwszy raz mam taka sytuacje i nie wiem,moze powinnam rano dac mocz najpierw?Kurde nie kupiłam woreczkow

monika3
Mama Amelki i Filipka
Mada...jeżeli to faktycznie jakaś infekcja układu moczowego to maść nie pomoże w żaden sposób  ...konieczne jest badanie moczu !! No chyba że Julie coś tam swędziało, piekło, ma zaczerwienione....to wtedy Clotrimazolum jest ok...
...konieczne jest badanie moczu !! No chyba że Julie coś tam swędziało, piekło, ma zaczerwienione....to wtedy Clotrimazolum jest ok...
Napisz jak po wizycie

...konieczne jest badanie moczu !! No chyba że Julie coś tam swędziało, piekło, ma zaczerwienione....to wtedy Clotrimazolum jest ok...
...konieczne jest badanie moczu !! No chyba że Julie coś tam swędziało, piekło, ma zaczerwienione....to wtedy Clotrimazolum jest ok...Napisz jak po wizycie

Mada80
Nie jest to raczej infekcja układu moczowego bo sika ładnie,i po masci przestała sie drapac.Natomiast wejscie dopochwy jest zaczerwienione.Noc mineła normalnie.Rano byłysmy u lekarza i mamy jutro zrobic badanie moczu,ogolne.Poza tym mam smarowac ta mascia dwa razy dziennie i o zgrozo sprawdzic w nocy czy nie ma owsikow

Podejrzewam,ze ich nie ma ale sprawdzic trzeba.Boje sie tego łapania moczu:-(Trzymajcie za mnie kciuki,napisze wam jutro co i jak..
Podejrzewam,ze ich nie ma ale sprawdzic trzeba.Boje sie tego łapania moczu:-(Trzymajcie za mnie kciuki,napisze wam jutro co i jak..

Podejrzewam,ze ich nie ma ale sprawdzic trzeba.Boje sie tego łapania moczu:-(Trzymajcie za mnie kciuki,napisze wam jutro co i jak..reklama

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mada jesli by miała owsiki to w pampku z ku[pa tez napewno by były  ... nie musisz zagladać po nocach
 ... nie musisz zagladać po nocach  ... trzymam kciuki i czekam na wieści
 ... trzymam kciuki i czekam na wieści 
Mamuśka jak u Was??
A u Nas : Dawid jednak nie poszedł do złobka ... siedzimy w domku ... nadal go czyści, znaczy nie wiadomo co to ... czy czyszczenie czy od tego ze nic nie je tylko kaszki (troszke) i samo picie ... dzisiaj kontrola o 16 ... zobaczymy co powie ...

... nie musisz zagladać po nocach
 ... nie musisz zagladać po nocach  ... trzymam kciuki i czekam na wieści
 ... trzymam kciuki i czekam na wieści 
Mamuśka jak u Was??

A u Nas : Dawid jednak nie poszedł do złobka ... siedzimy w domku ... nadal go czyści, znaczy nie wiadomo co to ... czy czyszczenie czy od tego ze nic nie je tylko kaszki (troszke) i samo picie ... dzisiaj kontrola o 16 ... zobaczymy co powie ...

Podziel się: