Mada, ale po co łapać do woreczka???? Jak się Jula rano zbudzi zdejmij pampersa wsadź corcie szybko do wanny, weż sterylny pojemnik na mocz dostępny w aptece, odkręc wodę w wannie i zobaczysz, że Julka sama zacznie siusiać choćby nie chciała - a do pojemnika sto razy łatwiej złapać niż do woreczka. Przecież nasze dzieci to już nie są niemowlaki  . Ja Gosi zawsze jak idziemy oddać mocz ) a juz kilka razy bylysmy stosuje powyzszy sposob.
. Ja Gosi zawsze jak idziemy oddać mocz ) a juz kilka razy bylysmy stosuje powyzszy sposob. 
Sorki nie bede sie przez weekend duzo odzywac, bo pierwsza osemka poszla wczoraj papa, bylam dzielna , ale i tak dokucza dzis. dobrze ze sa tABLETKI przeciwbolowe
, ale i tak dokucza dzis. dobrze ze sa tABLETKI przeciwbolowe
 .
.
Zdrowka dla wszystkich

. Ja Gosi zawsze jak idziemy oddać mocz ) a juz kilka razy bylysmy stosuje powyzszy sposob.
. Ja Gosi zawsze jak idziemy oddać mocz ) a juz kilka razy bylysmy stosuje powyzszy sposob. Sorki nie bede sie przez weekend duzo odzywac, bo pierwsza osemka poszla wczoraj papa, bylam dzielna
 .
.Zdrowka dla wszystkich

A mozna złapac mocz i przetrzymac go dobe w lodowce?Sprobowałabym go jutro złapac...A jak nie to na bank łape w poniedziałek..Wolałabym jednak sprawdzic ze wszystko w porzadku
A mozna złapac mocz i przetrzymac go dobe w lodowce?Sprobowałabym go jutro złapac...A jak nie to na bank łape w poniedziałek..Wolałabym jednak sprawdzic ze wszystko w porzadku :-). Będzie dobrze!
:-). Będzie dobrze!