kajenka
Fanka BB :)
Moniko chyba niewiele pomoge, bo przeziebienie dopadlo nas na urlopie i dawalam Pauli tylko leki dostepne bez recepty (po tel. konsultacji z nasza pediatra): Cebion (witC i multi), wapno, Disnemare do noska i masc majerankowa pod nosek. Na kaszel syrop Stodal. Na noc mokre pieluszki na lozeczku. Nie korpilam zadnym Olbasem itp. bo bylismy nad morzem i Paula miala naturalne inhalacje;-).
Jedno co wiem (od pediatry) i moge doradzic, to zeby nie robic goracych inhalacji tzw. parowek. Mozna tym tylko zaszkodzic. Na katar najlepsze jest chlodne powietrze, dlatego jesli dziecko nie ma goraczki powinno wychodzic na spacery a w nocy miec chlodno w sypialni
A moze Amelka ma objawy alergiczne? Badaliscie ja pod tym katem?
Jedno co wiem (od pediatry) i moge doradzic, to zeby nie robic goracych inhalacji tzw. parowek. Mozna tym tylko zaszkodzic. Na katar najlepsze jest chlodne powietrze, dlatego jesli dziecko nie ma goraczki powinno wychodzic na spacery a w nocy miec chlodno w sypialni
A moze Amelka ma objawy alergiczne? Badaliscie ja pod tym katem?
Nic nowego do jedzonka nie dostała ! Czy możliwe jest żeby np rozpoczęcie sezonu grzewczego wpłynęło jakoś na nią ? I wiesz jeszcze co teraz przyszło mi do głowy -- jak pobiega to kaszle...o zgrozo !!!! --wcześniej tak nie miała...

leje sie z nosa i noce ach te nocki nieprzespane a za 2 dni urodziny!!!