reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Ja niestety w podawaniu leków ani trzydniówce nie pomogę ... młody pije leki wszystkie a trzydniówki nie przechodziliśmy :sorry2:
Trzymam jednak kciuki aby wszystko wszystkim sie udało zapodać a diagnozy były słuszne :tak:

reklama
Rudykotku moga wystapic krostki po dlugo utrzymujacej sie goraczce i moze to nie byc trzydniowka ,moja Iza miala tak dwa razy zapalenie gardla wysoka goraczka a pozniej krostki ,ktore po ok jednym dniu zeszly :tak:moja miala na brzuchu ,pupie i plecach:tak:ja bym na spacer nie wyszla ,bo pogoda jest zdradliwa a ,maly ma oslabiony organizm przy antybiotyku:tak:Nie smarowalam kropek,:tak:jutro powinno byc lepiej:tak:Buziaczki Dla Chorowitka:-):-):-):-)

Rudykotku u nas trzydniówka wygladała tak, że Kuba miał przez te 3-4 dni gorączkę i brak i nnych objawów, a w momencie jak gorączka zniknęła to pojawiła się wysypka, która po kilku dniach zniknęła, niczym jej nie smarowałam. U nas lekarka zdiagnozowała trzydniówkę. Jeśli Franio ma gorączkę to na dwór wychodzić nie wolno. A co do antybiotyków to nie wiem, bo jeszcze nie braliśmy żadnego, ale podobno przerywać kuracji nie wolno... Zdrówka dla Frania.

Ja również dołączam się do życzeń ZDROWIA dla wszystkich naszych dzieciaczków !!!

Amelka nadal kaszle, osłuchowo czysto, doszedł nam katar na dokładke :-:)-:)-( Podaję Eurespal, wapno, smaruje Pulmexem i oklepuje...narazie nie ma efektów :sorry2:

Zdroweczka :tak::tak::tak:
Moje tez zasmarkane,Wtk znowu wzialo,dzisiaj jest z niego zdechlak nad zdechlaki....
Ale HAni dobrze z tym katarem,wymyslila sobie zabawe,smarkanie w kanape,zostakja takie wtedy fajne mokre slady...no coments:baffled::dry:

Mamusie...co podajecie dzieciom właśnie w przypadku przeziębienia :confused::confused: Syropki, vit.C, jakiś psikacz do noska, smarowanie i co dalej :baffled:...mówię wam ja już jestem głupia co mam robić z tym moim kaszlącym dzieckiem :-(...wczoraj oglądała ją nasza pani dr -- nic niepokojącego nie stwierdziła...no ale kaszel i katar jest nadal :-(
Może macie jakieś swoje sposoby na przeziębienia ???

reklama
Moniko3 - Macius dostaje przez 5 dni nurofen na noc, Eurespal syrop i nasivin do noska.....zadnej wit C
I jak widze to pomaga :)

A na dwor normalnie wychodzimy tylko cieplo sie ubieramy i czapa na uszy bo wieje.
Buzia zdrowiejcie

Do góry