reklama
ewa28z
Fanka BB :)
Rudykotku moga wystapic krostki po dlugo utrzymujacej sie goraczce i moze to nie byc trzydniowka ,moja Iza miala tak dwa razy zapalenie gardla wysoka goraczka a pozniej krostki ,ktore po ok jednym dniu zeszly
moja miala na brzuchu ,pupie i plecach
ja bym na spacer nie wyszla ,bo pogoda jest zdradliwa a ,maly ma oslabiony organizm przy antybiotyku
Nie smarowalam kropek,
jutro powinno byc lepiej
Buziaczki Dla Chorowitka:-):-):-):-)
moja miala na brzuchu ,pupie i plecach
ja bym na spacer nie wyszla ,bo pogoda jest zdradliwa a ,maly ma oslabiony organizm przy antybiotyku
Nie smarowalam kropek,
jutro powinno byc lepiej
Buziaczki Dla Chorowitka:-):-):-):-)iwona.c28
Mama Natali i Kuby
5. Dlaczego ja kuźwa nic nie wiem???
)![]()

( ten tekst mnie powalił)Zdróweczka dla Frania

Ostatnia edycja:
elisabeth
Październik '06 i '09
Rudykotku u nas trzydniówka wygladała tak, że Kuba miał przez te 3-4 dni gorączkę i brak i nnych objawów, a w momencie jak gorączka zniknęła to pojawiła się wysypka, która po kilku dniach zniknęła, niczym jej nie smarowałam. U nas lekarka zdiagnozowała trzydniówkę. Jeśli Franio ma gorączkę to na dwór wychodzić nie wolno. A co do antybiotyków to nie wiem, bo jeszcze nie braliśmy żadnego, ale podobno przerywać kuracji nie wolno... Zdrówka dla Frania.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Ja również dołączam się do życzeń ZDROWIA dla wszystkich naszych dzieciaczków !!!
Amelka nadal kaszle, osłuchowo czysto, doszedł nam katar na dokładke :-
-
-( Podaję Eurespal, wapno, smaruje Pulmexem i oklepuje...narazie nie ma efektów 
Amelka nadal kaszle, osłuchowo czysto, doszedł nam katar na dokładke :-

Katka
Użyszkodnik ;)
Zdroweczka 

Moje tez zasmarkane,Wtk znowu wzialo,dzisiaj jest z niego zdechlak nad zdechlaki....
Ale HAni dobrze z tym katarem,wymyslila sobie zabawe,smarkanie w kanape,zostakja takie wtedy fajne mokre slady...no coments

Moje tez zasmarkane,Wtk znowu wzialo,dzisiaj jest z niego zdechlak nad zdechlaki....
Ale HAni dobrze z tym katarem,wymyslila sobie zabawe,smarkanie w kanape,zostakja takie wtedy fajne mokre slady...no coments

Czarodziejka
u nas tez gluiorki
ehh dziwny okres nastal sporo ludzi dopada przeziębienie
nic trzeba sie kurowac
buziaki dla chorowitkow
ehh dziwny okres nastal sporo ludzi dopada przeziębienie
nic trzeba sie kurowac
buziaki dla chorowitkow
monika3
Mama Amelki i Filipka
Mamusie...co podajecie dzieciom właśnie w przypadku przeziębienia 
Syropki, vit.C, jakiś psikacz do noska, smarowanie i co dalej
...mówię wam ja już jestem głupia co mam robić z tym moim kaszlącym dzieckiem :-(...wczoraj oglądała ją nasza pani dr -- nic niepokojącego nie stwierdziła...no ale kaszel i katar jest nadal :-(
Może macie jakieś swoje sposoby na przeziębienia ???

Syropki, vit.C, jakiś psikacz do noska, smarowanie i co dalej
...mówię wam ja już jestem głupia co mam robić z tym moim kaszlącym dzieckiem :-(...wczoraj oglądała ją nasza pani dr -- nic niepokojącego nie stwierdziła...no ale kaszel i katar jest nadal :-(Może macie jakieś swoje sposoby na przeziębienia ???
reklama
Czarodziejka
Moniko3 - Macius dostaje przez 5 dni nurofen na noc, Eurespal syrop i nasivin do noska.....zadnej wit C
I jak widze to pomaga
A na dwor normalnie wychodzimy tylko cieplo sie ubieramy i czapa na uszy bo wieje.
Buzia zdrowiejcie
I jak widze to pomaga
A na dwor normalnie wychodzimy tylko cieplo sie ubieramy i czapa na uszy bo wieje.
Buzia zdrowiejcie
Podziel się: