reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Loja spróbuj clotrimazol w kremie ale grubą warstwę na całość. Tubka Ci wystarczy na góra pół tygodnia ale z tydzień musiałabyś smarować. Moja stara pediatra kiedyś mi to podpowiedziała, że jak czegoś nie da sie sudocermerm spędzić to powinien pomóc clotrimazol w kremie. U mojego młodego sie sprawdza.
Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

reklama
Hej kochane , u nas niestety bez poprawy:-(Mati ma coraz mocniejsze wysięki byłam już u 4 lekarzy rozkładają ręce. :no:
Rudy kotku - Clotrimazol też stosowałam:-(
jutro kolejny lekarz może już też będą wyniki badań
Ucałujcie dzieciaczki - dużo zdrówka

Moniqa ja tez Ci nie pomogę... przykro mi... a Dawidek się drapie w tym miejscu?

Monika3, Loja, Ika duzo zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!

Loja a może to jakis uczulenie?? albo jakis wirus, bakteria?? moze antybiotyk byłby potrzebny?? ... kurcze nie wiem jak Wam pomóc choc bardzo bym chciała ... może jedz jeszcze raz na ostry dyzur koło szpitala dziecięcego ... w razie czego kolwiek lepiej polezec z Matim w szpitalu, niż żeby mialo byc jeszcze gorzej ... kochana trzymajcie się i informuj Nas co sie dzieje ... buziam mocno .... wycałuj Matiego ode mnie ...

Dzieki dziewczynki za zainteresowanie :happy2:
Mamuska ja byłam z tym u lekarza ... stwierdziła ze mozliwe że coś Go pogryzlo ... ale to dziwne pogryzienie :baffled: ... i tez nie mam pomysłu co to może byc ... codziennie teraz odkurzam, trzepie i wietrze łóżeczko z betami Dawidka .... a może u Was to jakas alergia ... u Dawidka są dwie takie ala plamki i zawsze w tym samym miejscu
Elis nie, nie drapie tego, wiec raczej nie swedzi, aczkolwiek jak ja dotkne to zaczyna drapać ...

u Mateuszka pojawił się czarny nalot na języczku, strasznie się boję co to może być będziemy wzywać lekarza

O rany,biedny Mati...mam nadzieje,ze szybko sie wyjasni co to za dziadostwo i rozpoczniecie leczenie:-(
U nas Julia wczoraj była marudna a od dzis po południu katar..co za paskuda z tego kataru,był u Julci 3 tygodnie temu i znow zawitał..brrry..
Całuski dla kruszynek:tak:

Loja pogooglowalam sobie nt czarnego jezyka i najprawdopodobniej jest to grzybica po antybiotyku. Odpowiednie leki powinny szybko pomoc:tak:
Oczywiscie wizyta u lekarza konieczna:dry:

Loja daj znać co z Matim ... jak najszybciej tylko bedziesz mogła ... jesteśmy z Wami ... buzka

Dawidkowi zaczeło ropieć oko :-( ... i zaczynam się martwić ... ostatnim razem (co trafił do szpitala) tez zaczeło się od niewielkiego kataru, pozniej ropienie oka a później ... :-(
pocieszam się tylko tym, że może zatarł oczko, może w złobku podczas zabawy niechcący dostał od innego dzieciaczka ... co kolwiek tylko prosze nie powtórka :-(

reklama
Jejuś jak sie wystraszyłam jak przeczytałam posta Loji :-(...mam nadzieję Kajenko że Twoja "diagnoza" sie potwierdzii szybciutko pomogą Matiemu :tak:

Monia...rozumiem że czarne scenariusze najszybciej przychodzą do głowy :eek: ale wierzę mocno że tylko na tym się skończy...a Dawidek ma katarek ??

Julia...a siooo katar !!!

Tak bym chciała żeby dzieci nie chorowały wogóle :-:)-:)-(

Do góry