reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Moniko3 - właśnie czytałam dziś nr nowego maluszka i jest tam artykuł o kaszlu. Wspominałaś coś, że Amelce ostatnio "odkryłaś" piątkę. W artykule jest napisane, że przy rośnięciu zębów, u niektórych dzieci pojawia się kaszel, bo nie radzą sobie z nadmiarem śliny, która wydziela się przy rośnięciu ząbków. Jeśli nie ma innych objawów i oskrzela są czyste to specjalista radzi nic nie podawać.

Dziekuję Ci Blubery za pamięć o mojej córeczce :-) Po odkryciu tej piątki taka sama myśl przyszła mi do głowy...jednak podaję jej syropek...jest jakby lepiej :tak: Tfu tfu....

Dziewczeta na 15 idziemy do laryngologa ... trzymajcie prosze kciuki ...

tak poza tym ma czerowne gardło i powiekszone węzły chłonne ...i jeszcze obrzek sluzówki nosa ...

"zatarcie" :wściekła/y: ... mam ochote rozpszarpac ta lekarke :wściekła/y:

Moniqa bedzie dobrze... buziaki dla Dawidka!!!

Mój Kuba od wczoraj ma delikatny katarek, niby nic wielkiego, ale w nocy budził się dwa razy i w końcu wzieliśmy go do naszego wyrka... daje mu vitC, maśc majerankowa pod nos i Otrivin... mam nadzieję, ze się to nie rozwinie...

Zdroweczka dlaWSZYSTKICH...........

loja - mam nadzieje,ze z malym juz duzo lepiej? przytulam go mocno;jestes trzecim zrodlem,z ktorego slysze o efektach ubocznych BActrimu,moje pikne tego nie dostana na pewno...:no:
Mamauska - kochana,coz moge wiecej powiedziec... trzymaj sie;jestes madra baba i poradzisz soebie ze wszystkim;nie wiadomo co gorsze,ale dobrze,ze przynajmniej wiecie o co chodzi.... zadnych juz ,,rewelacji " u WAS...

MoniQa - bardzo dobrze zrobilas,ze zmienilas lekarza...
elis - mi pomagal zawsze tisane.To jest taka masc do smarownia ust,gdy sa spierzchniete w zimie.Pachnie jak ciasteczko <swego czasu wolano tak na mnie z tego powodu:rofl2:>

A u nas,Hanie cos bierze.Wczoraj wieczorem zwymiotowala,rano obudzila sie z katarkiem,w poludnie znowu zwymiotowala.Ale mysle,ze to tylko od kataru,oby........ Temperatury brak.

reklama
Do góry