reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Jestem totalnie podlamana ...:-:)-(
Dawidkowi cieknie ropa z ucha :-( ... i to chyba była przyczyna gorączek ... jutro jedziemy do laryngologa :-:)-:)-(

MoniQa - a może lekarz nie rozpoznał zapalenia uszka, daj znać co powiedział laryngolog. Trzymajcie się:tak:

Dużo zdrówka dla Dawidka i wszystkich chorowitków:tak::tak:

To jeszcze ja dorzucę swoje trzy grosze...dziewczyny jestem na 100% pewna że moja Amelka ma alergię na jakieś pyłki :-:)-:)-(...przez weekend kiedy to była piekna pogoda i większość dnia spędziliśmy na dworze moje dziecko miało non stop załzawione i podpuchniete oczka, pod oczkami takie czerwone podkówki, z nosa lejący katar, częste kichanie i do tego doszedł jeszcze okropny kaszel....
Dziś za wszelką cenę muszę załatwić wizytę u alergologa....heh...tylko tego nam było trzeba :-:)-:)-(

reklama
Jak Dawidek?Lepiej?co u laryngologa?

Jak Amelka?Załatwiłas wizyte u alergologa?

u nas było lepiej a jest znowu gorzej,po 3 dniach wróciła tempka powyżej 39st.I bądz tu człowieku mądry:baffled:leczenie bez antybiotyków trwa dłuuuugo a z antybiotykami osłabia organizm.
Wymiekam dzis zostałam w domu,o nocy nie bede nawet wspominac

Do góry