reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
No niestety uszka pewnie beda dotykac,jesli zdecyduja sie zatrzymac malego: to zbadaja ogolnie,zwaza,wbija wenflon,pobiora pewnie krew,moze jakies wymazy.Pewnie bedziesz musiala isc na Izbe przyjec,wiec takie zwykle badanie+ uszko,bedzie musial przezyc 2 razy.Bo na Izbie i na oddziale przy przyjeciu badaja.Potem codziennie na obchodach.Bedzie dobrze,zobaczysz.Strach ma wielkie oczy.Nie denerwuj sie na zapas.To dla dobra Dawidka. I nie wiem jak to jest u Ciebie w szpitalach dzieciecych,ale w Poznaniu nie ma na sali lozka do spania dla matek.Musisz sobie cos sama zorganizowac,ja zawsze zabieram spiwor i karimate.Ale sie rozpisalam..... juz koniec.
Moniqo tak mi przykro
. Ucałuj Dawidka od nas. Życzymy z całego serducha jak najszybszego powrotu do zdrowia. Tak jak napisała Katka spróbuj się nie denerwować. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak się stresujesz. Najważniejsze żeby Dawidek wreszcie był zdrowy, a kompleksowe badania na pewno to bardzo ułatwią. Ściskam Was mocno i pisz jak tylko będziesz coś wiedzieć

ika07
padziernikowa mama 06
Moniqo tak mi przykro. Ucałuj Dawidka od nas. Życzymy z całego serducha jak najszybszego powrotu do zdrowia. Tak jak napisała Katka spróbuj się nie denerwować. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak się stresujesz. Najważniejsze żeby Dawidek wreszcie był zdrowy, a kompleksowe badania na pewno to bardzo ułatwią. Ściskam Was mocno i pisz jak tylko będziesz coś wiedzieć
Moniczka podpisuje się pod tym
monika3
Mama Amelki i Filipka
Monia...myslami jestem z Wami...mam nadzieję że jednak obędzie sie bez pobytu na oddziale...no ale jak będzie trzeba to jak pisze Katka postaraj się podejść do tego spokojnie....chodzi przecież o dobro Dawidka...TRZYMAJCIE SIĘ !!!
Skąd ja to znam

...
... Dawid to juz jest tak zestrachany, ze teraz gdzie kolwiek wchodzimy (np. dzisiaj do mnie do pracy) zaczyna profilaktycznie płakać bo moze to lekarze :-(
Skąd ja to znam

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Moniqa bardzo współczuję:-(.. mam nadzieję,ze nie będzie konieczności zostawiać Dawidka na oddziele,ale jeśli jednak to rzeczywiście przynajmniej go kompleksowo przebadają.... wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Moniś a jak Amelka z jej chrypką??
Moniś a jak Amelka z jej chrypką??
monika3
Mama Amelki i Filipka
Monia z Dawidkiem w szpitalu :-
-
-(
Iwonko...chrypka jest nadal...byłam wczoraj u takiej kobiety która masuje stopy i z tych stóp wyczytuje co komu dolega...i róznież jej zdaniem Amelka jest alergiczka na pyłki...stąd ta chrypa...
Mam mętlik w głowie bo jak pójdę do naszej pediatry to da antybiotyk na tą chrypke...pójdę do alergologa to powie że czekać...już nie wiem co robić.....:-
-
-(
Iwonko...chrypka jest nadal...byłam wczoraj u takiej kobiety która masuje stopy i z tych stóp wyczytuje co komu dolega...i róznież jej zdaniem Amelka jest alergiczka na pyłki...stąd ta chrypa...
Mam mętlik w głowie bo jak pójdę do naszej pediatry to da antybiotyk na tą chrypke...pójdę do alergologa to powie że czekać...już nie wiem co robić.....:-
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Duzo zdrowka dla Dawidka.
Moniqa- trzymaj sie, bedzie dobrze!
Moniqa- trzymaj sie, bedzie dobrze!
reklama
Podziel się: