reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Strasznie sie martwie co oni znowu beda robic młodemu :-( ... Dawid to juz jest tak zestrachany, ze teraz gdzie kolwiek wchodzimy (np. dzisiaj do mnie do pracy) zaczyna profilaktycznie płakać bo moze to lekarze :-(

reklama
No niestety uszka pewnie beda dotykac,jesli zdecyduja sie zatrzymac malego: to zbadaja ogolnie,zwaza,wbija wenflon,pobiora pewnie krew,moze jakies wymazy.Pewnie bedziesz musiala isc na Izbe przyjec,wiec takie zwykle badanie+ uszko,bedzie musial przezyc 2 razy.Bo na Izbie i na oddziale przy przyjeciu badaja.Potem codziennie na obchodach.Bedzie dobrze,zobaczysz.Strach ma wielkie oczy.Nie denerwuj sie na zapas.To dla dobra Dawidka. I nie wiem jak to jest u Ciebie w szpitalach dzieciecych,ale w Poznaniu nie ma na sali lozka do spania dla matek.Musisz sobie cos sama zorganizowac,ja zawsze zabieram spiwor i karimate.Ale sie rozpisalam..... juz koniec.

Moniqo tak mi przykro:sorry2:. Ucałuj Dawidka od nas. Życzymy z całego serducha jak najszybszego powrotu do zdrowia. Tak jak napisała Katka spróbuj się nie denerwować. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak się stresujesz. Najważniejsze żeby Dawidek wreszcie był zdrowy, a kompleksowe badania na pewno to bardzo ułatwią. Ściskam Was mocno i pisz jak tylko będziesz coś wiedzieć

Moniqo tak mi przykro:sorry2:. Ucałuj Dawidka od nas. Życzymy z całego serducha jak najszybszego powrotu do zdrowia. Tak jak napisała Katka spróbuj się nie denerwować. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak się stresujesz. Najważniejsze żeby Dawidek wreszcie był zdrowy, a kompleksowe badania na pewno to bardzo ułatwią. Ściskam Was mocno i pisz jak tylko będziesz coś wiedzieć

Moniczka podpisuje się pod tym

Monia...myslami jestem z Wami...mam nadzieję że jednak obędzie sie bez pobytu na oddziale...no ale jak będzie trzeba to jak pisze Katka postaraj się podejść do tego spokojnie....chodzi przecież o dobro Dawidka...TRZYMAJCIE SIĘ !!!

... Dawid to juz jest tak zestrachany, ze teraz gdzie kolwiek wchodzimy (np. dzisiaj do mnie do pracy) zaczyna profilaktycznie płakać bo moze to lekarze :-(

Skąd ja to znam :baffled::baffled::baffled:...

Moniqa bardzo współczuję:-(.. mam nadzieję,ze nie będzie konieczności zostawiać Dawidka na oddziele,ale jeśli jednak to rzeczywiście przynajmniej go kompleksowo przebadają.... wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Moniś a jak Amelka z jej chrypką??

Monia z Dawidkiem w szpitalu :-:)-:)-(

Iwonko...chrypka jest nadal...byłam wczoraj u takiej kobiety która masuje stopy i z tych stóp wyczytuje co komu dolega...i róznież jej zdaniem Amelka jest alergiczka na pyłki...stąd ta chrypa...

Mam mętlik w głowie bo jak pójdę do naszej pediatry to da antybiotyk na tą chrypke...pójdę do alergologa to powie że czekać...już nie wiem co robić.....:-:)-:)-(

reklama
Moniś a próbowałaś coś dawać na tą chrypkę sama? Może jakiś syropek z cebuli,albo prawoślazowy jakiś hasco sept do psikania na gardło??

Biedny Dawidek i Moniqa:-( Pozdrawiam ...napewno wszystko będzie dobrze.

Do góry