reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Zdróweczka dla maluszków !!!

My dzisiaj równiez na kontrole do lekarza ... a raczej na szczepienie, ale ... musze tez sprawdzić bo cos na jezyczku Dawidkowi wyrosło :dry: ... przedwczoraj wieczorem miał krostke, taką zwykła jak zcasami wyrasta na jezyku .. wczoraj miał juz 3 a dzisiaj to wyglada jak pleśniawka :eek:

reklama
Moniqo mam nadzieje ze to nie zapalenie jamy ustnej w wieku naszych dzieci czesto wystepuje bo pakuja wszystko do buzi:tak:sprawdz czy niema na policzkach od srodka i miedzy policzkiem a dziaselkiem:tak:ZDROWECZKA;-)
Kuba bardzo zachrypniety:tak:naszczescie noc ladnie przespal:tak:

Moniqo mam nadzieje ze to nie zapalenie jamy ustnej w wieku naszych dzieci czesto wystepuje bo pakuja wszystko do buzi:tak:sprawdz czy niema na policzkach od srodka i miedzy policzkiem a dziaselkiem:tak:ZDROWECZKA;-)
Kuba bardzo zachrypniety:tak:naszczescie noc ladnie przespal:tak:

a jednak ... zapalenie jamy ustnej :-(

Moniqo przykro:-:)-:)-( mi wycaluj Dawidka mam nadzieje ze gladko przejdzie moja Iza w wieku 2-3 lat tez miala ,goraczkowala przy tym prawie 40 stopni niechciala ani jesc ani pic bo ja bolalo:-:)-:)-(
Loja trzymam kciuki :tak:a co sie dzieje jesli moge spytac:zawstydzona/y:

Oj Moniu współczuję :-:)-:)-(...synek mojej kuzynki miał to samo i tak jak pisze Ewa nie chciał ani jeść ani pić...jeżli już cos to mleczko i to takie letnie żeby o nie piekło w buźce...no i był straaaasznie nieznośny bo go to bolało :-( musicie to przetrwać Monia...wierzę że antybiotyk szybko pomoże i Dawidek nie będzie się męczył !!!

Ewa...jak Twój Kubulek :confused:

Loja...napisz jak po wizycie :confused:

Oj Moniu współczuję :-:)-:)-(...synek mojej kuzynki miał to samo i tak jak pisze Ewa nie chciał ani jeść ani pić...jeżli już cos to mleczko i to takie letnie żeby o nie piekło w buźce...no i był straaaasznie nieznośny bo go to bolało :-( musicie to przetrwać Monia...wierzę że antybiotyk szybko pomoże i Dawidek nie będzie się męczył !!!
Poki co nie dostał antybiotyku ... ale jeśli goraczka nadal sie bedzie utrzymywała i ogolnie nie bedzie poprawy do dzisiaj d 16 mamy przyjsc spowrotem ... po antybiotyk ... ja bardzo bym nie chciała aby go dostawał ... ale jak bedzie potrzeba :-(

Moniqo mam nadzieje ze Dawidkowi szybko przejdzie i nie bezie sie meczyl ,bo jest strasznie goraco dzieciom sie chce pic a tu buzka boli:-:)-:)-:)-(
Moniko Kuba calkiem niezle antybiotyk szybko zadzialal:-):-):-)

reklama
musze chyba wybrac sie z Ninka do ortopedy, bo dzis zauwazylam, ze ma wykrzywione piety bucikow do wewnatrz. nie jakos mocno, ale jednak widac. nie wiecie czy do ortopedy dzieciecego trzeba miec skierowanie? bo ja jestem zielona jesli chodzi o panstwowa sluzbe zdrowia :eek:

Do góry