reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Loja a czy ta nerke da sie wyleczyc :confused:czy sa jeszcze jakies dodatkowe badania ,:confused:dostal Łukasz jakies leki:confused:
slyszalam ze przy problemach z nerkami nie wolno duzo pic zeby ich dodatkowo nie obciazac :-(

reklama
Mamuska, Loja wpółczuję Wam bardzo... trzymajcie się kobitki...

Mada, mój Kuba też nie za bardzo lubi psikania do nosa... ale najpierw udajemy, że robimy psik-psik tatusiowi, potem sobie robię a nawet pozwalam, zeby Kuba mi "psiknął" , potem jeszcze pies dostaje dawkę do nosa, robimy przy tym miny i na koniec psikamy Kubuśkowi, bijemy brawo, w sumie jest ok. Ty spróbuj może na jakiś ulubionych zabawkach? A jeśli chodzi o oczyszczanie nosa, to on bardzo ładnie "dmucha" w husteczkę

Monia3 nie ma to jak dobry lekarz... cieszę, się że Amelcia już się lepiej czuje...

Loja to co piszesz brzmi strasznie. Mam nadzieję, że sprawa nie okaże się jednak bardzo poważna CZEGO WAM Z CAŁEGO SERCA ZYCZĘ!!!!!

My wrocilismy od lekarza ...

Dawidek ma "siatkówke" nosowa czy jak to sie nazywa ... co kolwiek to znaczy ... w kazdym badz razie pochodzenia pneumokokowego ... i dopoki nie wyleczymy Go z tego bedzie ciagle chory ... ma powiekszoną wątrobę (1 cm) ... byc moze to przez to coś siatkówkowego ... ale teraz nawet nie ma jak sprawdzić ... dopiero jak sie go calkiem wyleczy bedziemy mogli badac watrobę i wrazie czegos działać ... mamy skierowanie na wymaz z nosa i gardła ... dieta bez mleka, jogurtów, sera, wołowiny, cieleciny, kakao, czekolady ...
kupa leków - dokładnie sztuk 8 ...

chyba sie troche podłamałam ...
pa

Moniqo najwazniejsze ze wiecie, co to jest i jak wyleczyc Dawidka. Bedzie dobrze:tak:

Dieta ograniczona, ale sama wiem, ze mozna przezyc. Najtrudniej wytlumaczyc dziecku, ze mu nie wolno czegos, co juz jadlo:-(

Ojoj :-( Moniqa współczuję bardzo ale dobrze że wiadomo co jest! A skąd to się mogło wziąć? To związane jest z niewłaściwą dla alergika dzietą czy złapał to gdzieś np. od innego dziecka? Dobrze że trafiliscie do tej pediatry może w końcu raz a dobrze przeleczy Dawidka i przestanie chorować. Oby! Buziaki dla Was i główka do góry! :-)
A w ogóle w jaki sposób ta doktor to stweirdziła? Robiła jakieś dokładne badania?

reklama
Aga Ona jest neonantologiem ... "wymacała" Dawidka dokładnie ... obejzala wziernikami nos, uszy ... zagladała do usta, oka ... podawala mi rozne objawy i pytala czy tak jest u Dawidka .... ogolnie wywiad plus badanie

a i jeszcze Dawidek ma pełno małych kuleczek na głowie (wezły chłonne) i powiekszony migdał

Kajenko co ja mam mu dawac do jedzenia jak prawie wszystko z mlekiem :-(

Do góry