reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Hej słońca:-)
U nas nocka ciężka , ledwo się położyłam jak Mati zaczął kasłać, potem zaczął wymiotować ale taką samą flegmą, z noska zaczęło mu lecieć ciurkiem, na szczęście nie ma tempki. Ale się nachodził do żłobka:baffled:

Czarodziejko - ja też używam pomadki ochronnej

Zdrówka dla naszych chorowitków:tak:

reklama
Loju Mati musi sie do konca "zaklmatyzowac" ... niestety taki urok poczatków żlobka ... Dawid tez chorowal ciagle i ciagle ... ale jak przestal juz calkowicie plakac tak ... przestal chorowac ... moja teoria ... placząc podraznia sobie blone w nosku i stad katar , wychodzi na dwór i ... przeziebienie gotowe ;-)... (jak przychodzilam po Dawidka to sie zawsze rozplakał i sie przepacal lekko - teraz nie chce wychodzic ze zlobka :dry:)
Zdroweczka dla Mateuszka :tak:

Czesc Kochane,
U nas ostatnio jakos takos ....jak za oknem:-(
Maciuś chory...dostał dzis gorączki i przelewał sie przez rece...pojechalismy do lekarza: gardlo czerwone na maxa...i ucho jakby zaczynalo brac (ale bez tragedii). Dostal leki i sie kurujemy.
Pierwszy raz widzialam jak Macius mial dreszcze....a po kapieli usnal w sekunde taki byl zmeczony
TRZYMAM SIE ..MUSZE
OSTTANIO SAME SMUTNE WIESCI...ALE WIERZE ZE POTEM WYCHODZI SŁOŃCE

Loja tak jak napisała Moniqa takie są początki żłobkowe,spróbuj sie uzbroic w cierpliwość:tak:Jak sie teraz miewa Mati?

Maciusiu
bądz zdrów:-D

Czarodziejko dużo zdrówka dla Maciusia !!!

Jak sie dzisiaj czuja nasze malusie chorowiki ?

Mada masz racje .. zimy jeszcze nie ma ...a tu taki ruch :-(

Dziewczynki ja sie moze powtórze ... ale ... POLECAM TRAN !!!!

reklama
Do góry