Pomyślałam że może warto stworzyć wątek ,na którym będziemy chwalić się pierwszymi kroczkami maluszków

No to czekamy na pierwsze wpisy może też warto wklejać tu filimiki ,czy zdjęcia właśnie z pierwszych prób chodzenia ?:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coreczko bardzo cie kochamy
Ja miałam z moją niunią dokładnie to samo :-) Gdy miała około 7 miesięcy to babcia pokazała jej jak się drepta i od razu załapała,no i tym sposobem z raczkowania niciWitam i ja mam coreczke Wikulke której ostatnio bardzo spodobało sie tuptanie i pomomo tego ze ma dopiero 7.5miesiaca to rwie sie strasznie do tego by ja prowadzac:-):-):-) cwaniara a raczkowac niechce....