reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Ruchy Naszych Maluszków Mamy Lipec 2014

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wydaje mi sie ze i ja cos zaczynam czuc:) Nie sa to jeszcze takie typowe kopniaczki ale czyje lekkie pukniecia i wydaje mi sie ze to to:) Dzisiaj jakos spokojnie czuje za bardzo ale wczoraj jak lezalam na lewym boku albo na plecach to czulam dosc wyraznie. Maz jeszcze niestety nie poczul ale moze juz niedlugo:)

reklama
U mnie niestety jeszcze na zewnątrz za dużo nie czuć:( dzisiaj byłam u dentysty i siadłam na fotel, a tu mały zaczął mnie łaskotać i się wiercić he śmieszne to było może się dentysty boi:)

No i mi maleństwo daje znać. Puka, kopie, rusza sie.. Minął tydzien i jeden dzień od kąd poczułam pierwsze ruchy, i powiem Wam że są silniejsze (nie do przesady) ale są silniejsze te puknięcia. ;)

A u mnie dzisiaj w nocy jak lezalam na lewym boku to dwa razy moja rybka przeplynela hehe cudowne uczucie:)

U mnie też już puka. Tak już około tygodnia może półtora delikatnie ze dwa pukniecia wieczorem przed snem. Potem mialam ze dwa dni ciszy i jakby te bulgotki. A wczoraj oglądaliśmy film i półtora godz leżałam i czekałam. Nic. Dopiero jak byliśmy już w łóżku to po długim czasie kopnął pod pepkiem 5razy prawie raz za razem. ;)))

reklama
ANilawe bo nasze dzieci sie buntują! I na zawołanie to Ci wogle nogą/ręką nie ruszą, ja jak czekam wieczorem zeby małżonek poczuł to za cholerę nie chce, a teraz i cały dzien jak nic nie robię, nie dotykam to warjuje, puka, stuka, kochane malenstwo :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry