reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Ja tez jeszcze nic nie czuje, z jednej strony już bym chciała, ale potem pewnie będziemy jeszcze narzekać, ze nas za mocno kopie, wiec moze dobrze, ze jeszcze tego nie czujemy :laugh2:

Ja czuje ruchy od ok poltora tyg.Tylko ze wyczuwam je tylka jak leze albo sidze.Chcialabym poczuc je jak jestem w pracy albo caly czas na nogach.Sa dni takie np. jak wczoraj ze wrocilam do domu ze strasznie zlym humorem, bardzo sie martwie jak nic nie czuje.Musialam sie polozyc, poczekac i dopiero jak poczulam kopniaczka zaczelam normalnie funkcjonowac.Moze to glupie, ale tak strasznie sie o nia boje, bo moze powinna sie bardziej ruszac...

Ja tez jeszcze nic nie czuje oprocz gazow hihihi
Agnieszka nie martw sie jedna dzidzia daje bardziej zanc o sobie a druga mniej jeszcze
bedziesz miala dosc kopniakow :-)

Ja czuje ruchy od ok poltora tyg.Tylko ze wyczuwam je tylka jak leze albo sidze.Chcialabym poczuc je jak jestem w pracy albo caly czas na nogach.Sa dni takie np. jak wczoraj ze wrocilam do domu ze strasznie zlym humorem, bardzo sie martwie jak nic nie czuje.Musialam sie polozyc, poczekac i dopiero jak poczulam kopniaczka zaczelam normalnie funkcjonowac.Moze to glupie, ale tak strasznie sie o nia boje, bo moze powinna sie bardziej ruszac...
Ja też tak odczuwam juz od kilku dni . (własnie mnie pukneło:-p) ale raz są raz nie wiec czekam na bardziej regularne:tak:

Agniesia25 nie martw sie aż dziwne że ja to pisze ta która kilka dni temu z tego samego powodu panikowała:tak: Napewno wsio jest oki!!! lekarz powiedział mi że to normalne i nie ma powodu do zmartwień a wiec glowa do góry nie martw sie!!!!

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Od 4 dni czuje ruchu malenstwa :-) jest bardzi rychliwe czuje je kilka razy dziennie i jet to wspaniałe uczucie i wreszcie mam brzuszek i widac ze jestem w ciazy:-)

Pewnie macie racje, podobno dzieci dziedzicza temperament po rodzicach a ja w ciazy jestem taka leniwa wiec nie wiem czego oczekuje od malej:-pewnie lubi sobie lezec i dzemac ja mamusia...;-)

reklama
Ja takze jak odpoczywam to czuje ruchy.ale jak sie poruszam to nie bardzo:-)Fajne to uczucie:rofl2:.Czasem mam tez slabe dni i martwie sie czy wszystko ok:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry