reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
Czrna no to macie super zabawę. Ja często w ciągu dnia czuję motyle a solidniejsze konpiaczki z 2 lub 3 dostajję w ciągu całego dnia. Niestrty nie mogę ich upolować żeby pokazać M...niedługo się pewnie uda:)

Dziewczyny chcialam sie pochwalic ze od wczoraj moim ulubionym zajeciem jest ogladanie kopniakow przez skore.Nie sadzilam ze to tak fajnie widac.Moj maz tez to zauwazyl i strasznie sie wzruszyl.Bardzo sie ciesze ze dzidzia coraz czesciej i mocniej daje znac o sobie:)

Mój dzidziuś to wczoraj tak do 2 nad ranem ponad 2 figlował i kopał może mu sie muzyka nie podobała bo było zbyt głośno lub jak siedziałam to może mu za ciasno było. A dzisiaj jak wstałam to juz dawał znac o sobie ,że głodny jest.

Ja dzis polozylam sie na lozko,zeby doktor mogla zrobic usg,a dzidzia glowke mi wystawila,mialam taka gule przez skore:-),ale sie smialismy:-D.W ogole byla tak obrocona,glowka do dolu,pozniej sie ukrywala,ze nie mogli zobaczyc kosci i lezalam chyba z pol godz.,a ona sobie plywala hehehe:-D

Motylku to musiało być cudowne uczucie.
Leżysz i patrzysz w ekran jak maleńka istotka rosnąca w Twoim łonie pływa i fika koziołki.

reklama
Ale fajniusio:happy:

Agniesia, czyli zaczelas kolek\jny etap. Super!

A ja wczoraj wyczułam dzidzie przez skóre. Co noc zasypiam trzymając rękę na brzuchu w nadziei na wyczucie bobaska i wczoraj wyczułam COS twardego pod skórą a potem , TO COŚ zmieniło położenie. Ogromnie sie ciesze:rofl2:

Do góry