• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsze ruchy

Balb nie martw się też tak miałam!!! martwiłam się jak nie wiem ale na wizycie okazało sie ze wszystko jest dobrze i że to normalne czasem dzidzia jest mniej aktywna!! nie martw sie napewno nic jej nie jest!!!:-)
Ja też od dwóch dni troszke mniej czuje ale to przez ta goraczke unbas upał i mi również nic się nie chce! aż boje sie pomyslec co będzie w LIPCU I SIERPNIU:tak:

reklama
Kochane...chyba popadam w jakąs paranoje...wcześniej ruchy czułam dość wyraznie praktycznie codziennie-a teraz jakby wcale....cały czas sie tym zadręczam...wiem,ze Wam już to pisałam...Takie dziwne przeczucie zaczyna we mnie narastać...Staram się w ciągu dnia o tym nie mysleć zajmuje się czym tylko mogę...Ale rano i wieczorem-nie daje mi się tego uniknąc...Cieszę się,że mogę powiedzieć to Wam...

Balb, Majeczka wszystko jest wporzadku. Mój smerfik tez po powrocie z wczasów mało aktywny jest, a wczoraj przeszedł samego siebie tak fajnie fikał i kopał. Na tym etapie ciązy tak to juz bedzie ze raz bedziemy czuc raz nie. Czasem dzidzia moze kopac ale do wewnątrz i my tego nie odczujemy:tak:

Balb i Majeczka dziewczyny maja racje wszystko bedzie oki Jakby bylo cos nie tak to byscie mialy inne niepokojace objawy ze cos sie dzieje nie tak .A wiec glowy do gory :-)
Ja slyszalam ze po 25 tygodniu to chyba trzeba choc raz dziennie poczuc malenstwo ????????????????? Mamusie co juz rodzily jak sie do tego ustosunkuja ??????????/
Moja dzidzia tez wczoraj bardziej szalala niz dzisiaj.Wczoraj caly dzien sie ruszala a dzis
tez sie ruszala ale nie tak jak dzis ale wiem ze musi byc oki.Poprostu moze nasze dzidzie sa leniwe :-)

Dziewczyna a ja teraz jak siedze to czuje po prawej stronie takie dziwne bulgotanie w brzuchu ale czuc je tylko jak sie reke polozy na brzuchu i to bulgotanie jest tak jakby sie przemieszczalo
czy to tez jest cos od dzidzi ??????????????????

Balb, Majeczka - zgadzam się z resztą dziewczyn - nie martwcie się na zapas! U mnie też tak jest - czasem czuję wyraźne ruchy a czasem cisza przez cały dzień. Ale przecież może być tyle przyczyn:
- dzidzia może akurat przestawiła się na rozrabianie w nocy, kiedy śpię i po prostu się nie budzę
- a może ma dzień leniwca (każdy przecież ma takie dni, że by cały dzień przeleniuchował i nic mu się nie chce)
- mogła się obrócić pleckami do brzucha a nogami do kręgosłupa i nawet jak sobie kopie to tego nie czuję

Gdzieś czytałam np. że jak mama chodzi i się rusza to dziecko się kołysze w brzuchu i np. idzie spać ;)

Trzymajcie się!

Dziewczyny nie martwcie sie,ja czasem mam tez dni,ze slabiej czuje!Wczoraj to tak wieczorem kopala,ze szok,siedzialam i sie smialam,przez skore bylo widac.Jakie to piekne uczucie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry