reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

50 pomysłów na wspaniałe torty dla dzieci | Ciekawostki | AKTUALNOŚCI
ale ludzie maja czaderskie pomysly i talent....az zazdrosc mnie bierze... :-);-)
O ja super torty. Hmmm poszukam ebooka może jest na necie a jak nie znajdę to moze któraś z was będzie miała lto proszę na e-maila

Edit. Co do tego filmiku to mi sie nie podobał jakoś sobier nie wyobrażam tak dać dziecku torta. I jeszcze zamast w rącze to głowe wsadziła w tort a dorośli się śmiali ze dziecko ubrudzone całe...;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Specjalnie dla ciebie, Kasiu:)
Dodam, ze to moj pierwszy tort w zyciu, przystrajany spontanicznie - zdjecie drugie zrobione jeszcze bez swieczki (na pozostalych widac ale daleko - swieczka byla w ksztalcie rozowego serca), no i boki byly pozniej bardziej obsypane, czego tez nie widac, bo koraliki byly drobniutkie:) na drugim przyjeciu musze sama zrobic zdjecia hehe:)

Zobacz załącznik 289379Zobacz załącznik 289380Zobacz załącznik 289384

Tort śliczny :-) Wy też oczywiście :-)

jeśli się nie mylę to jest to z kiązki, którą katrenki wklejała jakiś czas temu.W interncie widziałam, ze mozna kupić ja po polsku, m.in. w KDC

reklama
Byliśmy wczoraj u znajomych na roczku .Wszystko byłoby super , gdyby nie to , ze rodzice podali wódke na stół. Ja nie naleze do abstynentow, ale alkoholu na imprezach dziecka nie uznaje.To ich swieto i wydaje mi sie , ze mozna sie powstrzymac...
a jakie jest Wasze zdanie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry