martolinka
Mama i nie tylko :-)
ja wysyłam , w zasadzie postaram się doręczyć osobiście
kupię na allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przepiękny!!! tez z galaretką?wstawiam ostatnie zdjecie i nie bede juz was zanudzac)
po wczorajszym i dzisiejszym torcie nie moge patrzec na czekolade....... a szczescie nie byl za slodki bo nasaczalam biszkopt samym sokiem pomaranczowym, polecam przy slodkich masach
Balony z Kubusiem Puchatkiem + kolorowe, talerzyki na tort papierowe z Kubusiem Puchatkiem i ogólnie zastawa dla dzieci Kubusiowa, serwetki, kubeczki itp... Po wypłacie nawiedzę taki sklepik u nas gdzie takie coś mogę kupić, bo jeśli nie bedzie miał na miejscu to w ciągu tygodnia zdąży mi zamówić :-) A dlatego pomysł na Kubusia, bo Patryk go uwielbia, od czerwca ma gdzieś pieluchę przytulankę, śmi z maskotka Kubusia, ma mega maskotkę Kubusia taką metrową albo ponad-potem fotkę wrzucę i dekoracje w pokoju Kubusiowe.Kasiu u mnie pod blokiem w kiosku też były świeczki grająco-tańczące z fontanną, te były po 5 zł (żółte i czerwone)
ja identyko kupilam u mnie 10.90Magda takie swieczki sa u Ciebie po 5zl WYPRZEDAŻ Świeczka Wirująco Grająca HIT OKAZJA (1274398223) - Aukcje internetowe Allegro ??

nom strasznie potanialy:-)ja identyko kupilam u mnie 10.90![]()
a tych swieczek nie da sie wymienic??to ta swieczka z fontanna to taka jednorazowka tak?? Dziunka a Ty ta swieczke zamawiasz co roku na allegro czy gdzies u siebie kupujesz?jak u siebie to ile ona kosztuje??Kochane kupcie najlepiej jeszcze drugą zapasową.... Ja co roku kupuje taką dla Julki, a dwa razy nie odpaliły się świeczki dookoła, choć fontanna była. Mama też kupiła w tym roku dla Miłka i tylko fontanna ... Na szczęście mieli zapasową![]()