reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

auwierz że jak urodzę to przytyję i to dużo....:tak:
właśnie taki mój urok... hehe tyję kiedy wogóle nie powinnam , a kiedy powinnam to jakoś nie idą mi kilogramki....:-D
miałam na wesele siostry schudnąć a przytyłam....
gdzie po weselu raptem w tydzień spadło mi 5 kg:sorry2: a miało wcześniej.... heh

reklama
kochane ja mam 107, a przytylam juz 19kg:szok: przy takiej wadze powinnam miec w pasie jakies 140cm, takze wiadomo, gdzie to poszlo - wszedzieeee jestem wieeeelka :( ale bedzie odchudzanie, mamusie, odsapniemy po porodach i do dziela :D moja mama mnie ostatnio pocieszyla, ze ona schudla w ciagu 3 miesiecy cale 15kg (ja dwa miesiace przed porodem mam juz 20!) a ja mowie mojej mamie, ze przeciez ona miala 19 lat, a ja cholerka 32, a to robi duza roznice

kochane ja mam 107, a przytylam juz 19kg:szok: przy takiej wadze powinnam miec w pasie jakies 140cm, takze wiadomo, gdzie to poszlo - wszedzieeee jestem wieeeelka :( ale bedzie odchudzanie, mamusie, odsapniemy po porodach i do dziela :D moja mama mnie ostatnio pocieszyla, ze ona schudla w ciagu 3 miesiecy cale 15kg (ja dwa miesiace przed porodem mam juz 20!) a ja mowie mojej mamie, ze przeciez ona miala 19 lat, a ja cholerka 32, a to robi duza roznice

no to zapraszamy do klubu puszystych :-):-):-) bedziemy razem sie odchudzac... a narazie myslimy pozytywnie i sie nie przejmujemy :-) ja mam 107 cm w brzuszku tak jak Ty teraz i kolo 18kg + wiec jestesmy na tej samej drodze :-D moja ciotka schudla 25 kg w 3 miesiace majac 27 lat wiec nie jest zle:-)

a to my w 33 tc :) 103 cm

Załączniki

• 33tc1.jpg
    33tc1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 90
  • 33tc.jpg
    33tc.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry