reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Dziewczyny - szok! :szok: Wy naprawdę macie brzuszki ciążowe! Tzn nie żebym nie wierzyła ale ja to raczej wyglądam jakbym na święta się objadła....:-D Brzuchol większy ale nie ma tego typowego dla ciąży kształtu. Może jutro się zmobilizuję i zrobię jakąś fotkę...
Normalnie każda z nas jest inna :-)

Dziewczyny - szok! :szok: Wy naprawdę macie brzuszki ciążowe! Tzn nie żebym nie wierzyła ale ja to raczej wyglądam jakbym na święta się objadła....:-D Brzuchol większy ale nie ma tego typowego dla ciąży kształtu. Może jutro się zmobilizuję i zrobię jakąś fotkę...
Normalnie każda z nas jest inna :-)
no wlasnie dziewuszki piekne brzuszki maja. :-D a u mnie ciagle bez zmian nic nie widac :-( moze wieczorkiem tylko troche brzuszek wyglada na najedzony.

no wlasnie dziewuszki piekne brzuszki maja. :-D a u mnie ciagle bez zmian nic nie widac :-( moze wieczorkiem tylko troche brzuszek wyglada na najedzony.

Jeszcze Wam wyskoczy brzusio i to pewnie z podwojna predkoscia :-):-) i bedziecie mogly dumnie paradowac jak niektore z nas :tak: Glowa do gory przynajmniej nie musicie sie jeszcze meczyc z ubiorem ( ja musialam nowe spodnie pokupik bo do niczego sie nie mieszcze) :-D

I stało się - oto mój tłuściutki brzuchol :zawstydzona/y: Tak jak mówiłam mało w nim kształtów ciążowych, a to już początek 18tyg...
a co wy myślicie?

Załączniki

• DSCN3358.jpg
    DSCN3358.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCN3359.jpg
    DSCN3359.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Piekne brzuszki laseczki, jak widac kazda ma inny, jedna duzy druga malutki, najwazniejsze co jest w srodku. Ja tez juz mam brzuszek, nie az tak duzy jak Kilolek:) ale tez nie maly, rano sie prawie chowa, po poludniu powieksza a wieczorme to jakbym pileczke polknela:) Obiecuje zrobic zdjecie w srode, jak maz bedzie mial wolne i wtedy sie tez pochwale:)

Marta_Sz, Kilkolek, mary_mary - śliczne brzuszki (a ja myślałam, że ten mój jest ogromny a tym czasem jest całkiem normalny jak to dobrze móc się porównać i upewnić, że jest OK ! ).

reklama
dzieki dziewczynki za komplemnty:zawstydzona/y::-D
ja sama z zaciekawieniem czekam na kolejne wasze zdjatka,bysmy mogly sobie poogladac te nasze slodycze:tak:a nie bede ukrywac ze z zaciekawieniem poogladaloby sie te trojwymiarowe...no ale coz,zdzierusy zdzieraja na tym kupe kasy i nie wszyscy mozemy sobie na to pozwolic albo poprostu sa inne wydatki...ja osobiscie rowniez sie zastanawialam czy jest potrzeba robic te trojwymiarowe-wiem ze obraz jest ladniejszy..ale czy cos wiecej daje niz te zwykle:confused2:sama juz niewiem..ale napalilam sie jak jakas glupia na to i juz czekam do 3 lipca...:-D
pozdrowionka

Do góry