reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

zobacz sobie chyba str 8 jak się nie mylę:tak: tam nie ma nic ;-) ale dziecko jednak na badaniach tych pierwszych (*z 15tyg) 7cm od główki do pupci więc jescze trzeba nóżki doliczyć
a w 18tyg dzidzia miała od główki do pupci 16cm +oczywiście nie wiem ile nóżki:tak:
dlatego wiem że może i brzuszek mi nie rośnie ale dzidzia nappewno:tak::tak::tak:

reklama
KaM widziałam Twój brzuszek i musze napisac ze teraz chyba obecnie mam taki sam albo ciut wiekszy nie umiem sama ocenic...
postaram sie jutro wkleic zdjęcie to same ocenicie....

U mnie tez brzuszka nie ma ma. jak dla mnie to jest malutki bo przed ciaza to bylam plaska jak deska ale ci ktorzy nie wiedza ze jestem w ciazy nic nie podejzewaja. a ci co wiedza to sie pytaja gdzie to dziecko, no przeciez nie na plecach eh nie kazdy sie rozciaga tak szybko.

milencia i tu masz racje moze faktycznie nasze brzuszki powieksza sie troszke pożniej... wieczorem albo jutro dodam w koncu to zdjecie..... ja taz przed ciaza miałam w miare płaski brzuch wiec może to dlatego....

Dzis ;-)

Załączniki

• P6270027bb.jpg
    P6270027bb.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 78
Kevinka śliczny brzuszek, mój jest mniejszy zdecydowanie, a jesteśmy w podobnym okresie ciąży...
troszke sie przeraziłam...

hehe Kevinka no no ... śliczny brzusio....:-D
mojemu jeszcze dużo do takiego brakuje... hehe a jesteśmy w tym samym czsie ciąży...
ja to wyglądam po prostu jakbym się najadła :-p
ale nie martwię się...bo wiem że dzidzia ma rozmiaarki takie jakie powinna mieć...
hehe ciekawe czy dorównam Tobie na koniec ciąży;-)

reklama
A oto moje najnowsze fotki. Zrobione przypadkiem, więc nie najlepszej jakości. I w sumie niewiele widać

Do góry