reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

W sumie to wiem, że najważniejsze to co siedzi w głowie.... Mnie też każdy może mówić co chce, a swoje i tak wiem doskonale, jak Ty:tak:. No ale przynajmniej o kapciach mi wyszło:cool2::cool2::cool2:

reklama
mary mary tyle pisałaś o zbędnym ciałku. Teraz to ja w kompleksy wpadne bo po mnie to raczej bardziej widać to zbędne ciałko :))
kłamczucha!!!! :))))
brzuso śliczny

prawda prawda....to przy moim wygladzie i otylosci teraz to chyba musze wpasc w kompleksy:szok::-D:tak:mary mary..swietnie wygladasz:tak:
pamG-superasne profesjonalne zdjecia...tez czesto robie u swojej fotografki we wroclawiu..ale z brzuszkiem nierobilam bo nie mialam kiedy i jak wybrac sie do wrocka teraz...ale tak swoja droga...wklej nam normalne zdjatko jesli to nie problem...z checia bym zobaczyla normalna fotke bez upiekszaczy:tak:

akurat tutaj ten brzuch zakryty masz.....

mary_mary ale Ci brauszek wyskoczył :szok:ostatnio takiego nie miałaś:tak:
a z jej otyłością dziewczyny to macie rację.... ściemnia jak mało kto....:tak:

butterflyteż masz śliczny brzusio:-D
ja na mój nadal czekam.... hiii chyba Viki nie chce pokazać swiatu że za niedługo wychodzi :-p

Ewelia też Ci już ładnie wystaje.... hiiiiii
normalnie śliczniusie macie te brzuśki

Ostatnia edycja:
mary mary tyle pisałaś o zbędnym ciałku. Teraz to ja w kompleksy wpadne bo po mnie to raczej bardziej widać to zbędne ciałko :))
kłamczucha!!!! :))))
brzuso śliczny

No to teraz ja - jakoś mam wrażenie, że dziwnie te zdjęcia wyszły - no nic - trudno :-p
24tydzień

Mary mary , ty oszustko pisałaś kiedyś że masz trochę ciałka!!!!!! Gdzie ono na tych zdjęciach???? Najgrubsze to te Twoje kapcie na trzecim zdjęciu!!!!

moje drogie! czas spojrzeć prawdzie w oczy! wszystkie jesteście... poprawka JESTEŚMY grube!!!
czyż to nie wspaniale??? :-):-):-)
a na dowód tego wrzucam mój brzusio o poranku.. czyli 21 tydzień i jedne dzień!
IMG00152.jpg

prawda prawda....to przy moim wygladzie i otylosci teraz to chyba musze wpasc w kompleksy:szok::-D:tak:mary mary..swietnie wygladasz:tak:
pamG-superasne profesjonalne zdjecia...tez czesto robie u swojej fotografki we wroclawiu..ale z brzuszkiem nierobilam bo nie mialam kiedy i jak wybrac sie do wrocka teraz...ale tak swoja droga...wklej nam normalne zdjatko jesli to nie problem...z checia bym zobaczyla normalna fotke bez upiekszaczy:tak:
przyznaj rację!
zdjęcia są prześliczne, ale my tu po domowemu! wsród swoich, więc wstawiamy zdjęcia takie jakimi są!

to zdjecie zrobione w niedziele jak sie szykowalam na 6 urodzinki mojej bratanicy:-) chyba najladniejsze zdjecie jakie mam nie widac jaka gruba juz pupe mam bo na niej siedze:-p

Załączniki

• S1053248.jpg
    S1053248.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 107
reklama
laparada, ty to szczuplutka jestes. Linie trzymasz, ze az pozazdroscic. A brzuch ogromne te z czasem bedziesz musiala dzwigac - nie ma tak dobrze:-)
weri, jesli moge spytac - ile ty masz lat?
Bura, jaki sliczny brzuch!!Tylko jak ty to robisz, ze masz tylko brzuch wielki, a reszta taka szczuplutka. Ja to mam tylek, nogi i wszystko jak krowka

Do góry