mamulica
Fanka BB :)
W sumie to wiem, że najważniejsze to co siedzi w głowie.... Mnie też każdy może mówić co chce, a swoje i tak wiem doskonale, jak Ty
. No ale przynajmniej o kapciach mi wyszło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
akurat tutaj ten brzuch zakryty masz.....
mary mary tyle pisałaś o zbędnym ciałku. Teraz to ja w kompleksy wpadne bo po mnie to raczej bardziej widać to zbędne ciałko)
kłamczucha!!!!)))
brzuso śliczny
No to teraz ja - jakoś mam wrażenie, że dziwnie te zdjęcia wyszły - no nic - trudno
24tydzień
Mary mary , ty oszustko pisałaś kiedyś że masz trochę ciałka!!!!!! Gdzie ono na tych zdjęciach???? Najgrubsze to te Twoje kapcie na trzecim zdjęciu!!!!
przyznaj rację!prawda prawda....to przy moim wygladzie i otylosci teraz to chyba musze wpasc w kompleksymary mary..swietnie wygladasz
pamG-superasne profesjonalne zdjecia...tez czesto robie u swojej fotografki we wroclawiu..ale z brzuszkiem nierobilam bo nie mialam kiedy i jak wybrac sie do wrocka teraz...ale tak swoja droga...wklej nam normalne zdjatko jesli to nie problem...z checia bym zobaczyla normalna fotke bez upiekszaczy![]()