• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Planowanie ciąży a problemy z tarczycą

Nie wytrzymalam
I zrobiłam jeszcze 3 testy

no właśnie nie ma jeszcze pewnie jutro dopiero będą . Ale z tej niecierpliwości zrobiłam jeszcze kilka testów łącznie 6 i na każdym widoczny jest cień minimalny … teraz dopiero wariuje moja głowa 😩

Załączniki

• IMG_7059.jpeg
    IMG_7059.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 28
reklama
Bardzo możliwe, że wyłapałaś na mega wczesnym etapie. Ja poszłam na betę na następny dzień od testu który wyglądał jak Twoje, w środę beta wszystko wyjaśni ☺️ ile dni masz do spodziewanego okresu?
3 dni do @ dzisiaj zrobiłam jeszcze kilka testów i na wszystkich blada kreska z tym że dużo szybciej wychodzi niż wczoraj ale też słabiutka

No miałam mega podobne testy, pierwszą betę zrobiłam dwa dni przed spodziewaną miesiączką, już lepiej nie rób testów tylko jutro na betę, wszystko Ci wyjaśni 😀 i tak musisz się uzbroić w cierpliwość, pierwsze usg i tak robi się koło 6+3 myślę najwcześniej żeby zobaczyć serduszko, ja byłam 6+6 i było widoczne. Oczywiście, można iść wcześniej, ale ja wolałam poczekać i mieć pewność ☺️ daj znać jutro jak wyniki

reklama
No miałam mega podobne testy, pierwszą betę zrobiłam dwa dni przed spodziewaną miesiączką, już lepiej nie rób testów tylko jutro na betę, wszystko Ci wyjaśni 😀 i tak musisz się uzbroić w cierpliwość, pierwsze usg i tak robi się koło 6+3 myślę najwcześniej żeby zobaczyć serduszko, ja byłam 6+6 i było widoczne. Oczywiście, można iść wcześniej, ale ja wolałam poczekać i mieć pewność ☺️ daj znać jutro jak wynik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry