reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Plany imiennicze - czyli wszytko o imionach

Deli - Fiu fiu ;) co miesiąc likwidując jeden typ i nie dokładając następnych jest szansa,że będziesz znała imię przed październikiem ;)

A u nas na razie jest imię wybrane, ale czekam na 100% akceptacji meża... bo wiadomo jak z chłopami jest, mówi - Tak oczywiście - a po tygodniu albo miesiącu ... ;) Na chwilę obecną Stanisław Paweł P...nazwisko... :)

reklama
delucha - no to lista sie zaweza ja oddaje glos na maksymiliana i aleksandra:)

pietrucha - stanislaw jest super:)

u nas niezmiennie poki co leopold tytus...choc mąż dzis mnie zagadnął co ja mysle o imieniu lars....wiedzial jak mnie podejsc bo ja ogromnie uwielbiam imiona skandynawskie a do tego lars to odpwoiedik polskiego wawrzynca- mojego ulubionego imienia....no ale lars jest strasznie niepolski- i nie chcialabym takiego dziwnego zestawienia niepolskiego imienia z polskim nazwiskiem. leipold jets o wiele bardziej "praktyczny" moj maz czasem sie myli i mowi leonard;/ ale leonarda nie ściem

Mój chłop chciał Pawła i już się zgodziłam, ale ostatnio przeczytałam o znaczeniu tego imienia (chudy, wątły) i chcę zmienić wybór. Chodzi za mną Mikołaj :) lub Karol.

deli ja tez glosuje na aleksandra (ciekawe dlaczego?;-)). moj olek dostal imie po moim dziadku, a dziadek byl fajnym swoim chlopem, a poza tym wszystkie olki to fajne chlopaki;-):-). a jakby chcieli zostac prezydentem, to i piosenka do kampani wyborczej jest gotowa;-);-);-):-)

nie wiem czy czytalyscie, ale wklejam http://prawo.rp.pl/artykul/757946,1...-pomyslu-dopuszczenia-zdrobnialych-imion.html
a mi sie wydawalo, ze lena, rita czy nina to normalne imie, a nie zdrobnienie:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry