Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej mój pecherzyk wyglada bardzo podobnie (5t)Jak w temacie , Drogie Panie. Czy któraś z Was miała z tym ,, problem”- jestem na etapie 6t3d i taki tez obraz otrzymałam od lekarza. Wspomniał, ze być może taka specyfika pęcherzyka. Jak było u Was?
Magda0909 dziekuje za wiadomość, ja miałam krwiaka pare dni temu , pękł.Ja miałam taki na poczatku ciąży jakiś 9 tydz, na następnej wizycie było juz okmam córkę zdrowa
![]()
Co Twoja pani doktor na to ? Na taka budowę pęcherzyka?Uspokoję Cię. Też panikowałam we wrześniu, po przeszukiwaniu internetu czy to ma prawo się dobrze skończyć. Dziś jestem w 25tc i czekam na córcię.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
W załączniku mój pęcherzyk 6t6d.
Co tw
Co Twoja pani doktor na to ? Na taka budowę pęcherzyka?![]()
Czekam na wiadomośćLekarka zaznaczyła we wrześniu, że nie jest to raczej pożądany kształt pęcherzyka, ale przepisała duphaston i 2 tygodnie później na kontrole. Duphaston brałam aż do 18tc.
Oprócz kształtu pęcherzyka nie miałam żadnych nieprawidłowości. (Miesiąc później wykryto u mnie trombofilie, ale wątpię żeby to miało wpływ na kształt.)
Po prenatalnych wyszło wszystko dobrze. Mała jest zdrowa i z tygodnia na tydzień coraz mocniej kopie.
Prześle Ci na priv zdjęcie jak wyglądał mój pęcherzyk po 2 tygodniach żebyś się nie martwiła jak zobaczysz go ponownie w późniejszym czasie.![]()