I życzę żeby każde USG u Pani było bardziej wyraźne....Przecież to logiczne że nie jest to zdjęcie całego dziecka tylko samych nóżek od góry żeby zobaczyć co dziecko ma między nimi....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I życzę żeby każde USG u Pani było bardziej wyraźne....Przecież to logiczne że nie jest to zdjęcie całego dziecka tylko samych nóżek od góry żeby zobaczyć co dziecko ma między nimi....
Ja tutaj wgl mam problem z rozszyfrowaniem tego zdjęcia więc nie pomogę [emoji4][emoji2960]
A to coś złego? Każdy może być tutaj pierwszy raz i nie od razu oznacza że wiem jak z danego forum korzystać długo czekałam na jakąkolwiek odpowiedz więc sądziłam że coś źle zrobiłam. Więc dlatego pytanie się powtarzaDlaczego zadajesz to samo pytanie w trzech różnych wątkach?
Moje USG z 20 tygodnia ( wrzucilam na watku tyle, ze rzut boczny malenstwa ) wygladalo prawie identycznie.Witam Panie
Zdjęcie zrobione w 14tc od boku.
Dziecko siedzi na pupce, odstaje noga i wydaje się, że wystaje siusiak... na potty shot tez było widać coś między nogami więc prawie jestem pewna synka...
a Wy jak to widzicie?
Miłego wróżenia![]()