reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka na USG

reklama
I to jest Polska?
A na połówkowych?
No właśnie na drugich połówkowych ten lekarz z błędną diagnozę stwierdził taką płeć natomiast po tych drugich badaniach pojechałam na trzecie połówkowe potwierdzić wadę ale płci lekarz nie mógł dojrzeć bo nie chciało chyba pokazać

No właśnie na drugich połówkowych ten lekarz z błędną diagnozę stwierdził taką płeć natomiast po tych drugich badaniach pojechałam na trzecie połówkowe potwierdzić wadę ale płci lekarz nie mógł dojrzeć bo nie chciało chyba pokazać
Czekaj. Jesteś w 32tc, to połówkowe miałaś ponad 10tygodni temu. A teraz miałas USG 3 trymestru, nie trzecie połówkowe. To czemu nie podejdziesz po prostu prywatnie gdzieś jeszcze na USG, zeby zobaczyli?

A ja trochę nie rozumiem problemu.
Jesteś w 32 tygodniu, na pewno coś masz kupione z wyprawki dla dziecka, to chyba nie będziesz teraz kupować drugiej wyprawki w razie gdyby lekarz się pomylił...?

reklama
To samo zdjęcie było wstawiane 1,5 miesiąca temu jako obraz z 22 TC i wtedy odpowiedzi były, że dziewczyna.

Do góry