Lady Loka
Fanka BB :)
I to jest Polska?Mój lekarz prowadzący od początku ciąży ani razu nie sprawdził płci tylko badania na foteliku
A na połówkowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest Polska?Mój lekarz prowadzący od początku ciąży ani razu nie sprawdził płci tylko badania na foteliku
I co to za badania na foteliku ?I to jest Polska?
A na połówkowych?
Pewnie na fotelu po prostu. Też miałam na każdej wizycie.I co to za badania na foteliku ?
No właśnie na drugich połówkowych ten lekarz z błędną diagnozę stwierdził taką płeć natomiast po tych drugich badaniach pojechałam na trzecie połówkowe potwierdzić wadę ale płci lekarz nie mógł dojrzeć bo nie chciało chyba pokazaćI to jest Polska?
A na połówkowych?
Czekaj. Jesteś w 32tc, to połówkowe miałaś ponad 10tygodni temu. A teraz miałas USG 3 trymestru, nie trzecie połówkowe. To czemu nie podejdziesz po prostu prywatnie gdzieś jeszcze na USG, zeby zobaczyli?No właśnie na drugich połówkowych ten lekarz z błędną diagnozę stwierdził taką płeć natomiast po tych drugich badaniach pojechałam na trzecie połówkowe potwierdzić wadę ale płci lekarz nie mógł dojrzeć bo nie chciało chyba pokazać