reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zawsze uważałam, że celem takiego forum jest wzajemne wsparcie i dzielenie się doświadczeniem. Dziś, przeglądając różne wątki, trudno było mi nie zauważyć, że pewne nicki pojawiają się wyjątkowo często — niestety nie po to, by wspierać, ale by regularnie sączyć frustrację i złośliwość ;) To smutne, bo żeby poświęcać tyle energii na dogryzanie innym kobietom, trzeba naprawdę nieść w sobie sporo bólu. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy ❤️

Zawsze uważałam, że celem takiego forum jest wzajemne wsparcie i dzielenie się doświadczeniem. Dziś, przeglądając różne wątki, trudno było mi nie zauważyć, że pewne nicki pojawiają się wyjątkowo często — niestety nie po to, by wspierać, ale by regularnie sączyć frustrację i złośliwość ;) To smutne, bo żeby poświęcać tyle energii na dogryzanie innym kobietom, trzeba naprawdę nieść w sobie sporo bólu. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy ❤️
pięknie napisane 🙂

Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierą 😁 nie znam się ale jakbym miała strzelić to dla mnie chłopak 😂
Trochę przesadziłaś że jest chamska.
Może Ci się nie podobać jej ton wypowiedź,ale używając tego typu określenia jest absurdalna.

Nie bronie jej ale Trochę szacunku do innych.

Mi też kiedyś wypomniała błąd i nawet pytała się czy jestem polką.
Bo napisałam uzg zamiast usg

Wiesz gdzie to miałam? W dupie szczerze mówiąc ale nie napisałam że jest chamska

Nie którzy tacy są poprostu-bezlitośni.lszczerzy do bólu.

Strasznie to dziwne, ile określeń można wymienić.
Matka matce wilkiem. Hieny. Piranie. Wygłodniałe. Sfrustrowane. Zbolałe.
Prawie jak wydanie wiadomości w TVP.
Kiedyś były - żmije. To chyba jednak jakiś awans. Z padalca, na hienę brzmi nawet spoko jakby mnie ktoś pytał.

A do Loki przywykniesz. 😁

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry