U
użytkownik 222367
Gość
ale tutaj niektóre z was to piranie
taką złośliwością i uszczypliwością od was daje, mam nadzieję, że chociaż nie przelewacie tego na swoje dzieci 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i co z tego ?? Na Boże Ciało również wyjeżdżam - ZUS został powiadomiony o tymczasowej zmianie adresu. Niczego i nikogo się nie boje odnośnie kontroli.No jeśli idziecie na L4 bo macie wyjazd na majówkę zaplanowany..![]()
W punkt"Matka matce wilkiem", ale tutaj mamy nawet wygłodniałe, sfrustrowane hieny![]()
pięknie napisaneZawsze uważałam, że celem takiego forum jest wzajemne wsparcie i dzielenie się doświadczeniem. Dziś, przeglądając różne wątki, trudno było mi nie zauważyć, że pewne nicki pojawiają się wyjątkowo często — niestety nie po to, by wspierać, ale by regularnie sączyć frustrację i złośliwośćTo smutne, bo żeby poświęcać tyle energii na dogryzanie innym kobietom, trzeba naprawdę nieść w sobie sporo bólu. Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy
![]()
Trochę przesadziłaś że jest chamska.Nie przejmuj się Lady Loka zawsze jest chamska i uzależniona od tego forum odpowiada prawie w każdym wątku i zawsze z niemiłą manierąnie znam się ale jakbym miała strzelić to dla mnie chłopak
![]()