Maxymilianka2285
Początkująca w BB
Chłopczyk potwierdzony przez 2 lekarzy
cały i zdrowy
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obecnie jestem w 25 tygodniu ale 3 tygodnie temu tez powiedział ze to chłopiec, a teraz nie było widać bo był tyłemW 14tc mogła zajść pomyłka (np. zaplątała się tam pępowina). W którym tygodniu ciąży jesteś obecnie?
Poza tym pępowina na USG 4D była zaznaczona na czerwono lub niebiesko więc pępowina raczej odpadaObecnie jestem w 25 tygodniu ale 3 tygodnie temu tez powiedział ze to chłopiec, a teraz nie było widać bo był tyłem
W 22 tygodniu ciąży dostałam potwierdzenie ze chłopczyk (niestety nie mam zdj) a w 25 powiedział ze poprostu jest tyłem i nie widać i nie wiem już, w 22 tygodniu mogła zajść pomyłka?W 14 tygodniu to niestety nic pewnego. Wstawiam zdjęcia narządów płciowych i tego jak się zmieniają wraz ze wzrostem dziecka. Są do siebie bardzo podobne...
Dlatego lekarze nie chcą na tak wczesnym etapie podawać płci. Najczęściej chłopcy nagle zmieniają się w dziewczynki... Zobacz załącznik 1034507
U mnie stwierdził chłopczyka w 14 tygodniu i w 22 potwierdził a w 25 powiedział ze nie wie bo jest odwrócony tyłem i może być chłopczyk jak i dziewczynka. W 22 tygodniu może zajść pomyłka?U mnie w 13 tygodniu ciąży doktor stwierdził, że chłopczyk. Około 20 tygodnia zmienił zdanie, że dziewczynka. No faktycznie urodziłam córeczkę. Niestety na wczesnym etapie są często pomyłki.
Oczywiście, że mogła być pomyłka. Dochodzi do nich na szczęście stosunkowo rzadko.U mnie stwierdził chłopczyka w 14 tygodniu i w 22 potwierdził a w 25 powiedział ze nie wie bo jest odwrócony tyłem i może być chłopczyk jak i dziewczynka. W 22 tygodniu może zajść pomyłka?
W 22 tygodniu ciąży dostałam potwierdzenie ze chłopczyk (niestety nie mam zdj) a w 25 powiedział ze poprostu jest tyłem i nie widać i nie wiem już, w 22 tygodniu mogła zajść pomyłka?