reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

no chyba nie beda mu kazali siedziec w pracy po takim dyzurze.... zeby sie tylko nic w pazdzierniku nie psulo...

a mi sie chyba porod szykuje... znow po siuraniu zauwazylam strzepki krwi - drobniusie ale zawsze... tak bylo w piatek przed kamykiem... moze nastepny idzie??? albo juz wylazl a ja znow nie zauwazylam???

reklama
bry ;-)

od razu pytam bo potem zapomne... Amelkowa ;-) ceny tych eco pieluch.... to za sztuke???

aniulka ;-) Jasiek ulewal jak dziki, rosl jak na drozdzach a plany na policzkach byly niby efektem uczulenia na seler.... seler wyeliminowalismy a zmian nie bylo i w koncu jedna madra pani doktor z poradni dla wczesniakow powiedziala ze to moze nie byc refluks tylko alergia na bialko mleka... zapisala Bebilon pepti i kazala go podawac przez 2 tygodnie... Jasiek przestal ulewac a poliki zrobily sie w koncu ladniejsze ;-)
potem jak Jasiek mial prawie 2 lata pojechalismy z nim do dr Żurek - zrobilismy testy skorne i to co bylo dodatnie sprawdzalismy jeszcze testami z krwi - potwierdzilo sie ze Jasiek ma alergie na mleko, kakao i gluten...

a krew maly Jasiek mial pobierana z glowki - w szpitalu a potem w laboratoriach pobierali z paluszka (n aGlogowskiej w Lomie) i z zylki (na Witosa)

no... to na tyle na razie... co bede tak sie rozpisywac jak tu ostatnio nikogo prawie nie ma....:baffled::baffled::-(
Amelkowa porozdawala usprawiedliwienia to teraz baby w ogole nie beda tu nic pisac :-D:tak::-)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę bo Olcia nam marudzi ostatnio a teraz jak juz wakacje to i synuś w domku więc roboty więcej........Olci może zęby idą , sama nie wiem bo rączki pcha i trze sobie zabawkami o dziąsełka.
Całe szczęscie ze nas ulewanie ominęło, i przy Dominisiu i przy Oli, więc nawet nie wiem jak to jest.
Za to ja budzę się cała połamana.....bolą mnie strasznie stopy (chyba ta nadwaga) i całe nadgarstki z palcami, nie wiem co to :nerd:

daggy ;-) a nie masz spuchnietych paluszkow? ja mam popuchniete i stopy i dlonie i nie do konca moge palce u rak zginac :-( ciaza i pogoda :-(
a na zabkowanie to ja Jaskowi profilaktycznie smarowalam dzaiselka bobedentem - nie plakal wcale, nie goraczkowal wiec albo pomoglo albo nie bylo w ogole potrzebne ;-)
aaa... czy to Ty chcialas przepis na bananowca?

Amelkowa ;-) pogoda taka do **** :-( ja wczoraj lezalam i sama sie dziwilam ze po tylu godzinach snu nie mialam problemow w nocy :-) Jasiek mnie po 8:00 dopiero obudzil :-)

ehhh... a ja nie mamobiadku na dzisiaj... chodzi mi po glowie ugotowanie zupy ogorkowej ale mam stracha ze znow przesole ;-)
chyba ugotuje z minimalna iloscia soli a malz wroci i doprawi....

aha.... Amelkowa ;-) mialam wczoraj wieczor olsnien! juz wiem skad te kamyki... --> leki na zgage!!! przy kamicy ich nie wolno stosowac!!! teraz dopiero mi sie przypomnialo ze 4 lata temu urolog kazal mi tego wcale nie brac bo nie dosc ze moczowody posciskane to jak sie kamien zrobi... a ja tu rennie i to mleczko.... goopia jedna...wrrrr

Loravandrel ;-) ja tak mialam wczoraj... problem goni problem a ja wyjscia z sytuacji nie widze ale... zawsze jakos sie uklada... predzej czy pozniej ale sie uklada!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry