• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

nie wiem, ja tam w ciucholandzie wiecej jak za 5 zł nie kupuje.....:) zazwyczaj płace za super sukienkę 3 zł....jak jest za wiecej niz 6 to nie kupuje chyaba ze naprawde super........

reklama
ten moj TZ głowy kiedys zapomni, miał własnie jechac do Austrii (siedzi w Opolu) i co kluczyki od auta, którym ma jechac lezały pieknie na wsi w moim aucie w schowku :-D musiałam dylac do garazu i lampic, a teraz godzine czekac zanim hrabia po mnie sie ruszy ...

Wiecie co zobaczymy jakie beda efekty mojej sprzedazy na allegro, narazie cisza w licytacjach (sa juz wyjatki ;-)), ale duzo osob obserwuje i pewnie sie czai sie na ostatni moment :tak:

Skoro mam juz siedziec i czekac na TZ wystawie jeszcze karuzelke bo w koncu fotki porobiłam:-), laktator jeszcze miałam wystawic ale o fotach zapomniałam kurcze ... na szczescie wszystkie małe ciuszki jakie nam zostały (TZ siostruni nie dał) juz sa ofotografowane ufffffffff

wy spijcie, ja sobie podyzuruje :cool2:

w koncu znalazłam orginalne fotki mojej karuzelki, nie musze obrabiac swoich yessssss.... opisy tez mam ale po ang i bede to musiała skrocic bo ile mozna smucic o ruszajacych sie skrzydełkach ptaszków i swiergotaniu :-D:-D, jakby było po pol i mogłabym uzyc opcje kopiuj wklej to moze byc i 10 stron :-p

Marcik ;-) a ja dopiero co kupilam karuzelke... i to jeszcze taka do ktorej nie mam baterii - jutro bedzie szukanie po sklepach i testowanie karuzelki....

chwal mi sie od razu jaka masz chustawke - to co prawda ciut za szybko na taki sprzet ale moze...?:-)

ja dzis mialam najdrozszy wieszaczek (nie pamietam co na nim wisialo;-)) wyceniony na 13 zl. ale gdyby nie promocja to nie kupilabym uzywanego ciucha za taka cene - no chyba ze jakas extra rewelacje... jak sie dobrze trafi to w Tesco za kilka zlotych mozna miec bodziaki nowki...

ehhh.... teraz moj czas dyzurowania - pospalam troche (hmmm... moze znajdzie si ektos kto mi za to bedzie placil? - szybko na dom zarobie:-);-)) a teraz musze czekac na chlebek....

hej Babki:-):-)

ja jakoś tak cichaczem siedzę i tylko czytam bo chyba nie mam weny:tak: fajny temat cipuszek i siusiaczków też jakoś tak z boku przeleciał hehe mam nadzieję że Maćkowi za szybko pytania w główce nie będą się rodziły:-D:tak: zobaczymy

co do ćwiczeń to Daggy trzymam kciuki za wytrzymałość ja chodziłam trzy m-ce potem wróciłam do pracy i już mi się nie chciało a jeszcze by się przydało

Marcik fajny pomysł z tymi wyprzedażami ciuszków ja wczoraj znowu całą wielgaśną reklamówkę maławych ciuszków wywaliłam do szafy ale kurcze szkoda by mi było sprzedać to takie sliczniusie ciuszki no i mój Macius tak ślicznie w nich wyglądał....... pomyślimy

rubi a Ty próbowałaś innego programu do pieczenia chlebka?? bo ja nastawiam na drugi czas 2.12 zawsze to godzin aszybciej a róznica w chlebku chyba żadna:tak::tak:

Marcik ;-) a ja dopiero co kupilam karuzelke... i to jeszcze taka do ktorej nie mam baterii - jutro bedzie szukanie po sklepach i testowanie karuzelki....

chwal mi sie od razu jaka masz chustawke - to co prawda ciut za szybko na taki sprzet ale moze...?:-)

Dzien dobry:tak:

Rubi ja mam hustawke dostosowana dla malców, Kubus od 2 tyg zycia sie juz bujał, a matka lezała na kanapie i patrzyła w sufit :-p Husiu jest na licytacje wystawiony do niedzieli, duzo mam obserwujacych :-) Chciałabym aby cena poszła o 50zł w gore, kto jak cos mi podbije :-p
Hustawka to był moj pierwszy wiekszy zakup dla syna, juz w 5 m-cu ciazy w domu stała :-D
674278148

Baterii przewaznie nie ma przy zabawkach :tak:jeszcze by sie wylały lub rzecz by sie właczał w transporcie i popsuła, ja mysle, ze to dobry pomysł :tak:

Aniulka szkoda szkoda jasne, że szkoda:-(. Jak sprzedam to jakis grosz wpadnie na nowe rzeczy dla Kubcia, a tak TZ by na bank siostruni wywiózł :angry: ... zostawiłam kilka ciuszków np czapeczke w której wychodził ze szpitala czy bojóweczki :-)

Karuzelke mamy taką ;-)

kar2m.jpg

wystawie ja potem na allegro, wczoraj olałam:-D (chyba, ze Rubi, Amelkowa chcecie?) ... Kubus ja uwielbiał od 2 tyg zycia, ja myslałam, ze to za szybko, a moja babcia go do niej juz nuczyła :-p. Uspokojało go to swiergolenie :-D. On ja lubi do tej pory, tylko jak wstawac sie nauczył w łozeczku to chciał ja targac, a szkoda bo zepsuje :tak:, a juz prawie z niej wyrósł:tak:. Zabrałam wiec juz jakis czas temu do kartonu :tak:

Miałam dostac rozowy krawacik, przyszedł biały :-D:-D:-D:-D
Ciekawe co jeszcze nas spotka, jutro dzwonie potwierdzac torty i okaze sie ze nie pieką :szok::-D:-D:-D:-D

reklama
no i ja tez sie melduje ;-)

jakos mi dzis wszystko wolno idzie.... jakis zolwik mi sie wlaczyl... dzis tylko zjadlam sniadanie, wykapalam sie - jak wyszlam z wanny to sie az przerazlam - 1 godzina i 40 minut w wannie:szok::szok::szok: ale tak dobrze mi bylo :tak: nikt nie pukal i nie wolal "mama..." :tak:;-):-) fajnie bylo ale co z tego... teraz czuje sie jakbym nie kapala sie z tydzien :baffled::baffled::baffled:

potem zadzwonila mama i.... ucho mnie boli, telefon rozladowany i goracy a ja glodna jak wilk:-);-)

no a teraz trzeba sie zebrac i jechac po Jana do przedszkola....

aniulka ;-) pieke na 1 programie bo gdzies wyczytalam ze tak najlepiej - chyba na forum i na opakowaniu a maka... po takim czasie nie pamietam nawet jakie sa inne programy i co mialabym wlaczyc:baffled::baffled::baffled:

Marcik ;-) to bedzie impreza o ktorej nigdy nie zapomnicie ;-) no i Kubus bedzie mial o czym sluchac i potem wnukom opowiadac ;-)

OK. zmykam bo zanim sie wyszykuje to...

do wieczora ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry