Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
musiałam dylac do garazu i lampic, a teraz godzine czekac zanim hrabia po mnie sie ruszy ...

, jakby było po pol i mogłabym uzyc opcje kopiuj wklej to moze byc i 10 stron 
fajny temat cipuszek i siusiaczków też jakoś tak z boku przeleciał hehe mam nadzieję że Maćkowi za szybko pytania w główce nie będą się rodziły
zobaczymy

Marcik ;-) a ja dopiero co kupilam karuzelke... i to jeszcze taka do ktorej nie mam baterii - jutro bedzie szukanie po sklepach i testowanie karuzelki....
chwal mi sie od razu jaka masz chustawke - to co prawda ciut za szybko na taki sprzet ale moze...?:-)

Husiu jest na licytacje wystawiony do niedzieli, duzo mam obserwujacych :-) Chciałabym aby cena poszła o 50zł w gore, kto jak cos mi podbije 

jeszcze by sie wylały lub rzecz by sie właczał w transporcie i popsuła, ja mysle, ze to dobry pomysł 
... zostawiłam kilka ciuszków np czapeczke w której wychodził ze szpitala czy bojóweczki :-)
(chyba, ze Rubi, Amelkowa chcecie?) ... Kubus ja uwielbiał od 2 tyg zycia, ja myslałam, ze to za szybko, a moja babcia go do niej juz nuczyła
. Uspokojało go to swiergolenie
. On ja lubi do tej pory, tylko jak wstawac sie nauczył w łozeczku to chciał ja targac, a szkoda bo zepsuje
, a juz prawie z niej wyrósł
. Zabrałam wiec juz jakis czas temu do kartonu 

ale tak dobrze mi bylo
nikt nie pukal i nie wolal "mama..."
;-):-) fajnie bylo ale co z tego... teraz czuje sie jakbym nie kapala sie z tydzien