Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sorki za obrzydzanie życia 
:-(. A syn dzis wyjątkowo przebojowy
, jak matka flak;-)

. Ale tak to jest jak wiekszosc dnia sie siedzi na dworze i dzieci pilnuje
, a tv, radio czy net odpoczywaja ;-)
. Patrzac z perespektywy czasu organizm tydzien czasu wysyłam mi rozne znaki 'ostrzegawcze' ;-)
na M. tez uwazaj i pilnuj go bo taki facet to skarb 
malo tego jak sie obracam z boku na bok to tez mam skurcz
wczoraj wieczorem to juz myslalam ze urodze Jaskowi w prezencie urodzinowym Monisie - tak mnie bolalo podbrzusze jakbym miala z 5 okresow na raz dostac ale nospa pomogla i nawet przespalam prawie cala noc - obudzilam sie po 2 w nocy ale nie wstawalam i udalo mi sie zasnac - spalam az do 6 

choc nawet jak wszystko kupi to z bolacym brzuchem ciezko ustac w kuchni... no ale dam rade bo innego wyjscia nie mam 

:-)
;-)

M mówi, że mam leżeć, a teściowa, że jak ciągle będę leżeć to nie będę miała siły urodzić
normalnie wariatkowo, a żadnemu się nie przegada..mi puchną już prawie ciągle.. jest stanowczo za ciepło
dziewczyny dzieciate powiedzcie jakie miałyście objawy zbliżającego się porodu? (śluz, stolec itd.) nie wiem za bardzo co mnie czeka i po czym się domyślić, że to już niedługo..
pozdrawiam![]()
dlatego tym razem tez sie nie bede dopatrywala zadnych objawow wczesniej, bo niepotrzebnie bym sie stresowala :-)
... juz ledwo patrze, a jestem sama z Kubciem, wiec zobaczymy ile nieprzespanych godzin pod rzad mi stuknie, juz jest 37 

Już kiedyś Ci pisałam o tym czy musisz dokarmiać bo to własnie jest powodem problemów z karmieniem piersią....małemu nie chce się ciągnąc z piersi -bo przywyczaił sie z butelki. pierwsza faza to mleko rzadkie, dlatego pije a potem dopiero leci gęste i wtedy musi pracować mocno bo inaczej nie leci...a z butli leci zawsze łatwo i szybko dltaego się denerwuje przy piersi. ....nie poddawaj sie- karm go chociaż na nocą i nad ranem piersią ( na spiocha ) bo szkoda przejść na butelke....czesc laski..kupe lat ale brak czasu bo maly taki marudny.mam pytanie bo szukam porady.... maly nie chce mi pic z cycka...troszke popije i wypluwa i kreci glowa...nie wiem czy zaczelam zle go przystawiac??? jak piersi sa ful mleka..to pije ale jak sie zmiejszy objetosc to koniec..i musze dokarmiac butelka bo sie tak rzuca ze nie umie zlapac sutka a jak dam butelke to pije?? czy moje mleko moze byc rzedkie i to dlatego? ktos mowil ze mam pic kawe inke?? to prawda?? i piwo bezalkoholowe drozdzowe....
wniosek prosty: jak się dziecko do butli przyzwyczai to potem mu się ciągnąć nie chce, ale żeby od razu taki protest..? tylu kuzynów mam młodszych od siebie i nawet nie wiedziałam, że dzieciaki tak się "rzucają" jak im coś nie pasuje. co za laik ze mnie