reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej Babeczki

Rubi
no kuruję się jak mogę :tak::tak: a do katarku doszedł mi jeszcze kaszel:confused2::confused2::confused2: chyba dlatego że mi cały czas tam spływa po gardle :confused2::confused2::eek:

Madzia Ty alergikiem jesteś??

Daggy to u Was co raz weselej :-D:-D

Inna fajnie że już zdrowe jesteście, a z Oliwki niezły gagatek rośnie :szok::szok::-D

Miss ja nie mam czarnych kręconych włosów;-) więc to nie byłam ja :-D:-D ale takich babek z terminem na październik to masa jest, tak ja babek z innymi terminami...:eek: Do gina chodzę na Damrota. Tam byłaś?

reklama
hehe no wiem ze jest mnustwo takich kobitek ale wiessz fajnie by bylo kiedys trafic przypadkiem na siebie :-D ja chodze do bilskiego na mickiewicza... a na damrota kto przyjmuje?? bo damrota to tu tuz kolo mnie :tak: teraz gdzie sie nie obejrze wszedzie kobiety w ciazy a ja sie zastanawiam ciagle czy ktoras z nich czasem nie jest pod jakims nickiem na BB hehe :-)

Na Damrota jest poradnia rodzinna i tam przyjmuje dwóch ginekologów, ja chodzę do dra Więcka. On pracuje też w szpitalu.
A na Mickiewicza chodzisz do Medicusa???
W Medicusie sprzęt mają ponoć dobry. Ja chodzę ale do internisty dr Doroby - genialnej moim zdaniem :tak::tak::tak:
Koleżanka polecała mi któregoś ginekologa w Medicusie na Piłsudskiego, ale ja już chodziłam do dra W i jakoś go polubiłam ;-)

Kurcze, szczekać zaczynam (w sensie że tak kaszlę :-(:-(:-()

Amelkowa, zdrówka dla Ciebie :tak:

A ja dzisiaj jestem w pracy z Oliwką :-D Najbardziej podoba mi się reakcja klientów jak ją widzą :laugh2: No ale zaraz będziemy się zabierać, czekam na szwagierkę (bo ja do końca tygodnia mam wolne ;-)) i idziemy do mojej babci na pierożki ;-)

ja to szczekam w innym sensie jak sie najem to czkawke taka glosno dziwna mam ... a tak to przeziebienie non stop troche kaszli i cholerny katar ktory mi splywa caly czas do gardla i jak sie rano budze to mam cale gardlo zatkane i jak kaszle to nie malo razy sie juz pozygalam przez to bbbrrr:no:

nie , nie chodze do medicusa tylko tam w pogotowiu żwirska i bilski przyjmuja maja takis woj gabineci i sprzet wydaje mis ie ze nie jest jakis super pierwsza klasa... a co do drugiego medicusa to ja mam tam z firmy swojej bialy abonament wiec full serwis co do lekarzy i badan ale jakos tam nie chodze bo wolalam prywatnie... wydaje mi sie ze taki w medicusie to by ograniczyl usg do tych 3 czy 4 w ciazy a prywatny robi co wizyte i zawsze w razie "w" mpge o kazdej porze zadwonic do niego jakbys ie cos dzialo a nie wydaje mis ie zeby z medicusa dal nr tel do siebie. wiec w sumie wole prywatnego...

chyba ide dzisiaj na ciuszki do lumpka :-) moze cos wygrzebie fajniastego i do parku moze znow pojde bo piekna pogoda dzisiaj ;-)

Miss to mój mi też dał swój nr telefonu, a chodzę do niego na NFZ. ;-) No a co do Medicusa to nie wiem jak tam dokładnie jest jeśli chodzi o ginekologów, bo nie korzystałam.

Lumpków zazdraszczam...:tak::tak:

o to fajnie jak dal nr tel mojej znajomej nie dal wlasnie z medicusa. dobra ogranelam ide na dwor :-) dzisiaj na obiadek chyba zrobie ryz z warzywami na patelnie i miesko a na deser galaretka z bita smietana i owocami :-)

Hej.
A ja mam taką małą prośbę - jakby któraś z Was była w Rolniku w sklepie Natallex to jakby się Wam chciało - zobaczcie czy oni tam mają foteliki samochodowe Graco Maxi Junior... Bo specjalnie żeby zobaczyć czy są nie opłaca mi się jechać... Ale to tak jakby któraś z Was przy okazji była ;-)

Miłego popołudnia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry