Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
( o zamówieniu dam Ci jeszcze znać bo dopiero dotarłam do kompa:-))
no ale to dobrze bo może już się kończy bunt dwulatka......
tu książeczka, tu kredki albo bajka i czas jakoś leci

wszystko do mycia !!! komplet wypoczynkowy musieliśmy wyrzucić bo okazało się, że to tam dziadostwo się zagnieździło ale już był stary więc nie żałuję, tylko że teraz nie mamy na czym siedzieć 

ani tym bardziej leżeć, pozostaje łóżko w sypialni ale tam nie chce łazić w ciuchach normalnie nawet nie mam gdzie odpocząć nowe meble będą za ok 5 tyg więc jeszcze trochę przy tym żelasku postoję.:-)
we wtorek kolejny oprysk mieszkania 3majcie kciuki aby robaki już się nie pokazały bo mnie to tak strasznie brzydzi, że chętnie bym stąd uciekła i już nie wróciła!!!
No ale kafelki kuchenne i łazienkowe już wybrane, farby na ściany też. Nad panelami jeszcze się zastanawiamy, w poniedziałek jedziemy do BelPolu i ostatecznie wybierzemy... 

tylko kokosanki juz zzarte :-( ale jajec i woirkow u nas dostatek wiec w poniedzialek upieczemy z Jasiem (wczesniej nie ma to najmniejszego sensu
)