potworek.pl
Potworkowa Mama :)
:-Amelkowa ;-) nasze drzwi zawsze sa dla Was otwarte![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-Amelkowa ;-) nasze drzwi zawsze sa dla Was otwarte![]()
no i wielkie stopy nie mieszczące się w miejscach na stópki w spodenkach oraz rączki, które nie przechodzą przez węższe rękawki też po nim
taka uroda męża i jego rodziny 
biedna się ostatnio męczyła, bo.. zapomniałam, że jogurty mam w lodówce 

jak jestes w Opolu to czemu sie nie chwalisz? jak bedziesz sie do Rolnika wybierala to daj znac ;-)

) te kropelki ale warto je dawac ;-)
Bo tak jak na przykład dzisiaj... przed chwilą mój mąż wpadł na pomysł, żebyśmy podskoczyli do Opola, do Makro, ale dopiero po 17
Ale czasem daje mi znać wcześniej 
I jaka pyzata ;-)
Tylko nie wiem czy uda mi się ziemniaki wepchnąć Oliwce, bo poinformowała mnie, że ona ziemniaczków jeść nie będzie, bo jadła u babci Julci i były trochę dobre, a trochę niedobre...

;-):-) musialam robic z ziemniakow (ugotowanych i "wyprasowanych") rozne figurki zeby jadl ;-)
a jak się słodko śmieje jak się do niej mówi 
cud, miód, malina!!!

dobry tekst 

spotkałam się z wszystkimi których chciałam zobaczyć - goście co chwilę się wymieniali u rodziców 
obdarowałam prezentami dwóch chrześniaków i trafiłam na dodatek z prezentami 

i spotkałam jeszcze tych, których się nie spodziewałam, a dawno ich nie widziałam 
taka jestem happy!!! uwielbiam tak... Bo ja to taka tęskniąca raczej jestem za swoim rodzinnym miastem i rodzinką, no ale takie życie ;-)