M
Marcik&Kuncek
Gość
Dzięki Rubi, Amelkowa, Aniulka :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-);-)

i dooopa może pojadę do galerii bo tam już choinki są powystawiane (oszaleli - mam wrażenie że z roku na rok coraz wcześniej zaczynają kusić tymi ozdobami świątecznymi) w każdym razie moje dziecie było zachwycone bombkami i światełkami i tak mogła pół godziny stać przy kazdej choince a jak z daleka zobaczyła następną to od razu ręczki wyciągała 

pierwszy raz ją widziałam w takiej akcji hihihiRubi Monia rzeczywiście potrafi dać czaduśpiewaczka operowa Ci rośnie - z taką skalą i takimi decybelami
no i dobrze, że potrafi od razu powiedzieć, klarownie, że coś jej się nie podoba - poradzi sobie w życiu
;-) i jeszcze z takimi oczami i długaśnymi rzęsami... dziewczyna jak marzenie
![]()

wczoraj byla wzieta z zaskoczenia bo jak wiedziala o spotkanku to sie odpowiednio nastawiala
:-)Anik kawusi zazdroszczę, a ciasta nie - po wczorajszej wizycie gości mam jeszcze duuuużoale do inki też pasuje
a tak w ogóle od soboty marzy mi się to ciasto: Ciasto daktylowe z sosem karmelowym ť przepis ť poprostugotuj.pl

nie zjadaja wszystkiego a ja potem to zjadam i mi doopsko rosnie :-)
;-)