reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

corko moja.....UWAZAJ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• dziecibymaciejraulinajtys2.jpg
    dziecibymaciejraulinajtys2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 67
reklama
hej Babki

no rubi niezła ta fotka hihi:-):-):-):-) a ten przepis na ciacho wyjdzie z mąki bezglutkowej??????

ale się napisałyście czytam i czytam i w końcu dobrnęłam do końca :-)

a u nas jak zwykle choróbsko ja już normalnie nie wiem co mam robić ciągle katar, który po kilku dniach wywołuje kaszel i tak w kółko!!!!!!!!!!!!! no ręce opadają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj po tygodniu przerwy Maciek poszedł do przedszkola i co????????????? odebrałam go z katarem, który aż mu po brodzie płynął.Ale się we mnie zagotowało jak to zobaczyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzy babki siedzą a mały z gilami na brodzie lata :wściekła/y::wściekła/y: tak się nachwaliłam to Papatkowo a tu taka wpadka!!!!!!!!! już mi się nie podoba a w czwartek jak tam pójde po młodego to muszę się z właścicielką rozmówić!!!!!!!!!!

co do chust to ostatnio na tvn-ie w DD tvn był kawałeczek o wiązaniu chust nawet fajnie to wyglądało ale jakoś tak chyba nie dla mnie, babka tam miała dzidzi z tyłu na pleckach i chyba to tak trochę ciężko tak zamotać tą chustę no albo trzeba mieć duuuuużo wprawy:-):-):-) ( sama się chyba zamotałam hihi)

laseczki kiedy robimy znów spotkanko?? fajnie by było znów poplotkować w "realu"

pozdrawiam Was cieplutko

HEJ....dziewczyny gdzie sa ginekolodzy w opolu co przyjmuja na kase chorych? prosze o jakies namiary jesli wiecie bo to ciagle chodzenie prywatnie po lekarzach pomalu mnie pograza tutaj.... :no:

Bry ;-)

Wczoraj Kubus spał mi 4h ciągiem w dzien, az sie zastanawiałam czy nie chory :szok:. Dzis za to pospał az 30 min :eek:

Aniulka jak Macius daje rade w przedszkolu? Podoba mu się? Biedny zasmarkany chodzi :szok:, ja nie wiem co te niektóre przedszkolanki tam robią :no:, przeciez to ich praca, taką sobie wybrały :tak:

Dowiedziałam sie kilka dni temu od znajomej z ratusza, ze beda budowac obwodnice południowa ( miasto projekt zatwierdziło), zaraz obok oś Przylesie :-(. A miałam juz upatrzone ( ma za chwile zaczec sie sprzedaz, babka z biura ma do mnie dzwonic abym przyszła po papiery) jedno mieszkanko w blokach, które maja dobudowywac i doopa:-(. Zwazajac na to, ze tylko tam mi sie podobało i było mnie wzglednie stac, to teraz musze zostac na starym mieszkaniu od rodziców co mi dali :confused2:. Remont zaczne w maju, wiec w wakacje zamieszkam :eek:, nie lubiłam tam mieszkac :-(, no cóz wyjscia nie ma :eek:. Jak zwykle nie po mojej mysli, zycie zas ......e :wściekła/y:

Rubi wrzuć proszę fotkę jak się zamotasz z Monią i o co chodzi z tym ponczem?? Dla dwojga :-) - plissss oj muszę zoaczyć jak to fajnie wygląda :-)

a do tego mamowa też sie wybiorę :-) o ile mała mi na to pozwoli :-p
dziewczyny pogoda straszna na szczęcie moja myszka usneła na chwilkę, normalnie nei ma co robić :sorry::sorry::sorry:
w weekend przyjezdża do mnie siostra ze swoją córcią 3 latkową i chyba wybiorę się do smoczej jamy

dziewczyny znacie może jeszcze jakies miejsca gdzie można by zabrać maluchy??

reklama
Hej Dziewczyny.
Ja ostatnio nie mam czasu, znowu mam szkołę na głowie, ale w końcu mogę powiedzieć, że jestem na III roku :-D:-D:-D No i mam już wybrany i zaakceptowany przez promotora temat pracy licencjackiej ;-):
"Twórczość artystyczna wśród osadzonych w Zakładzie Karnym w Głubczycach" :tak: Bo może niektórym wydaje się to dziwne, ale więźniowie potrafią cuda zrobić :tak: Dowód - w załączniku na samym dole ;-)
Poza tym... Czasem wchodzę poczytać, ale widzę, że tutaj ploteczki są głównie nt. maluszków nowonarodzonych ;-) a ja w tej kwestii to niezbyt wiele mam do powiedzenia... Bo obecnie mam zupełnie inne problemy ;-)
Poza tym - chyba jako jedyna nie jestem z Opola i to też mnie przytłacza... Wy możecie umówić się na spacer, kawę, ploty w każdej chwili, a dla mnie to już mała wyprawa :-(
Niemniej jednak - całuję Was i pozdrawiam wszystkie :tak:

I obiecany załącznik - łabądek wykonany z papieru :

Załączniki

• Zdjęcie0039.jpg
    Zdjęcie0039.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry