Saly konsultowałam objawy Kubusia z pediatrami z WCM-u i nie wiedzą przez co mu sie tak dzieje

. Ja na poczatki zrzucałam luzne kupy własnie na ząbki, choc Mały nigdy nie miał powiązanego ząbkowania z załatwianiem się

. Kubus szczepiony na rota i moze miec łagodne objawy. Cholercia długo to juz trwa, dzisiaj prócz mega ogromnego smroda, z którym się obudził po nocy, narazie cisza. I po takiej 'smrodliwej' nocy tez cięzko wywietrzyc zapaszek

. Sally polej cos lenorem i daj mokre na grzejnik, wciąga smród

- wypróbowane

. Ja za małolata byłam lepsza od twojej Hani, odwalajac dokładnie ten sam numer moim rodzicom, tylko ... ja miałam łóżeczko wiklinowe

, a że ja pedantyczna od dziecka jestem, każdą szczeline dokładnie wysmarwałam

. Tato mi opowiadał, ze zwymiotował jak łózeczko dobrych kilka godzin czyscił w tym 'bris-ie'

. Mówił jakby była mozliwosc kupna nowego (stan wojenny, komuna) to by stare bez zastanowienia wyrzucił

.
Co do nk podstawa zero kont fikcyjnych i zablokowana galeria

. Zwyrodnialcy są wszędzie

. Moja siostra jeszcze w zeszłym roku chodziła na lekcje tenisa, do ponoc bardzo fajnego trenera. Nacodzien uczył w szkole w-f, jego uczniowie od tenisa to w wiekszosci mali chłopcy. Nagle zniknał, lekcje odwołane, what's up?

Polija go zawineła bo sie okazało, ze pedofil

. Siora mówi, ze w zyciu by nie powiedziała
Aaaa zapomniałam na dworze nie jest zle, wszysko odsniezone, mozna smigac

U nas na wsi czesto lepiej to wyglada niż w miescie. Gmina tu rolnikom płaci, wiec jak tylko cos pada zaraz traktory wyciagają i smigaja sobie po wsi. Odsniezaja i piaskują, chodniki tez

I taka wiejska ciekawostka

(poki syn grzecznie sie bawi, czytaj demoluje choinke

) TZ rano smigał do sklepu, pusto było wiec sobie trenowania poslizgów nie odmówił, zaparkował, podchodzi do niego Ouma i mówi " Jerunie chopie ale cie majtło"

w miescie tak sie nie usłyszy

...... normalnie coraz mi ciezej jak sobie pomysle, ze wracam do tego opolskiego zgiełku

... tu tak fajnie drzewa za oknami, las bliziutko ... bede tesknic