reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
witam dziewczyny ,oj to my Madzia jedziemy na tym samym wózku:-Dteż mam ostatnimi czasy taki podły humor ,jakaś paskudna handra mnie dopadła i tak samo przez to zmęczenie mieliśmy z M spięcia,ale widze że te nasze sprzeczki przyniosły jakiś efekt no i m wieczorami bawi się z Niki czasem nawet ją uspi:tak:i nawet zdaża mu się małą wykąpać:-)umnie napewno ta handra spowodowana jest zmeczeniem ,ale i też siedzeniem w domu:no:wczesniej prowadziłam swój salon fryzjerski,więc wiecej niebyło mnie w domu niż byłam,a teraz wiadomo trzeba zostać w domku no i chyba to mnie tak przytłacza bo 9 mcy siedzieć tak w domu to dlamnie chyba zadługo!!!!!no i zmuszona byłam zamknąć salon to największa klęska dla mnie:-(nigdy niebyłam domatorką,ale niema co nażekać w końcu tak bardzo marzyłam o moim skarbeńku!a teraz ona jest najważniejsza i na pierwszym miejscu:tak:a na poprawienie sobie tego paskudnego humoru śmigam obciąć sobie wlosy:-)niebede wbrew sobie nasiłe zapuszczać bo to bez sensu a chodzenie w kucyku to dla mnie żadna fryzura i jako fryzjerka czuje się zaniedbana:no:więc koniec z zapuszczaniem:-)no i w sobote śmigamy z M na zabawę karnawałową tzw.ostatki to myśle,że powinno być lepiej z humorkiem:-)choć nieukrywam że napewno bę de troszke zestresowana bo zostawiam Niki pierwszy raz w nocy :-(bedzie z moją mamą więc nic złego sie niestanie ,no ale:-)trzeba to jakoś przełknąć i wkońcu wyluzowac i pomyśleć o sobie!no to myslałam,że tylko ja mam taką łobuziare a widze ,że macie dziewczyny podobnie;-)no ale niema co nażekać tylko trzeba dziękować Bogu że mała jest zemną i że jest zdrowa!!!to największe szczęście dla każdej znas ,jak skarbek jest zdrowy!!!!musze konczyć pisanie bo normalnie mała zaraz mi laptopa zje hihihi:-)miłego wieczorku dziewczyny:-)fajnie ,że napisałyście!

Amelkowa niebardzo mam Ci kogo polecić,bo już dawno niemam styczności z fryzjerami z Opola,ale na Ulicy Małopolskiej 18 jest taka pracownia fryzjerka i tam szefowymi są Anna Dudżińska i Aśka Budzyń także je mam sprawdzone -uczyły mnie praktyk dobrze tną,a i myśle że są niedrogie:-)bo inne dobre fryzjerki które uczęszczały zemną na szkolenia to niewiem gdzie pracują:zawstydzona/y:więc nikt mi nieprzychodzi do głowy.Nasza Nicol ostatnio też uparła się nato piszczenie i też w uszach piszczy jak niewiadomo co :no:zaniedługo nam szkła w domu popękają :-)a ząbki są już 3 nadole ni i dwie noce wreszcie były bez histerii i krzyków takze troszke z m wyspaliśmy się:tak:dobrej nocki kochane!

Dzień dobry kochaniutkie!

a mysmy dzisiaj cała noc przespali!!!! hip hip hurrraaaaaaaaaaaaaaa :tak::-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wprawdzie pobudka o 4.45:szok:,ale nie narzekam,bo m i tak wstawał,młodego wzięłam do siebie i do 5.45 jescze żesmy leżeli, pewnie by zasnął,bo tak cichutko leżał,ale trzeba było już wstawać :sorry:Dzisiaj ja Maciusia odwoziłam do żłobka,to musieliśmy szybciej wyjechać,bo m pojechał w delegacje z samego rana i troche smutno mi sie zrobiło,bo jak Maciusia zostawiałam to miał minke w podkówkę:-(

Amelkowa,Aga to może w piątek byśmy sie umówiły tak po 20 ? Amelkowa jak chcesz gdzies koło was to obczaj lokale w miarę możliwości;-).Może ta La Siesta?
a może jeszcze któś chętny się znajdzie? mama Niki? ty chyba tez na malince mieszkasz? Daggy?

Amelkowa a co u Rubi? masz jakieś wiadomosci?

Daggy co do wróżby to napewno kieliszek jeszcze,bo wczoraj w "M jak miłość" mówili:-D:tak:

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)

Amelkowa ja polecam salon De Legge w opolu, na ul. ozimskiej, koło rzemieślnika, drogo bo drogo, ale są najlepsi:-)wg. mnie

co do wróżb na roczek, to szwagierka synkowi dawała różaniec, kieliszek, piłkę, pieniądze, ksiązka:-)

cześć dziewczyny oooo matko jakiego mam lenia strasznego - wczoraj to samo ja nie wiem czy jakaś deprecha czy to po prostu lenistwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ddaaaajjjcieeee mi kopa na rozpęd

tyle dni już mineło a ja wcale nie pojechałam oglądać tych płytek hihihihi
ale mam zamiar dzisiaj zrobić pączki - może macie jakiś przepis?? :sorry::sorry::sorry:

ja też do fryzjera się wybieram na jakieś podciecie włosów i chyba wyskoczę gdzieś gdzie będize najblizej bo z podcięciem to mam nadzieję problemu wielkiego nie ma hihihihi

dziewczyny a czy znacie gdzieś na malince dobrego dentystę??

idę napić się kawy bo kurcze oczy mi się zamykają
paaaaa

corina ja się niestety nie orientuję, głupia byłam i rodziłam bez znieczulenia :-(
anik jedynego dentyste jakiego znam w Opolu to ciocia mojego Radka :-p Janina Stykała, ale ona na Grunwaldzkiej przyjmuje. Robiła mi kilka zębów i moim zdaniem jest ok, ale ja i tak nie moge narzekać, bo ja za to nic nie płace :zawstydzona/y:
Madzia i Amelkowa i wszystkie które maja ochote na kilka chwil luziku;-) piątek między 20 a 23 jest ok, w sobote bym nie mogła, bo teściowie idą na imprezkę i nie zajęliby sie dziećmi. Okolice Amelki mi pasują, bo nocowałabym sobie w teściów w Gosławicach razem z dziećmi;-) Ponieważ nie znam żadnych fajnych miejsc w Opolu więc polegam na Was ;-)
A co do wróżb to też oglądałam M jak Miłość i słyszałam o kieliszku, pięniądzach i coś tak jeszcze było:sorry:
Miłego dnia :tak:

reklama
no to przełóżmy spotkanie na nastepny weekend co?
Amelkowa mysmy tort mieli na chrzcinach.Jakbym umiała takie pyszności jak ty robić to bym sama zrobiła,a tak mielismy zamawiany:tak:Myślę jednak ,że tort wcale nie jest konieczny.

Do góry