reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej kobitki
Cieszę się, że podoba Wam się mój suwaczek;-)
Daggy zdjęcie robiliśmy u fotografa, w Anglii, na jakichś targach dziecięcych dostaliśmy kupon rabatowy i postanowiliśmy pójść na profesjonalną sesje :)
Dziewczyny ja nie moge dzisiaj :-( nigdy już nie tknę pączków, mam takie zatrucie pokarmowe, że ledwo żyje, nawet wody nie przyjmuje:szok: Noc była koszmarna :-( A tak bardzo chciałam gdzieś wyjść :-( Ide do łóżka. PaPa

reklama
Hej!
To widzę,ze nie tylko my mieliśmy fatalną nocke:-:)sorry:
U nas oczywiście Maciek dawał czadu.Ech szkoda gadać:no: On ryczał ,ja ryczałam,K starał sie opanować sytuacje ,a teściowa podsłuchiwała:crazy:

Aniulka oby gardełko juz nie dokazywało:tak: zdrówka zycze.Super ,że Macius tak sie fajnie zaaklimatyzował:tak:
Aga oj bidulko:sorry:To ile tych pączków zjadłaś? Szybkiego powrotu do formy!

no to chyba musimy przełożyć nasze spotkanie jak już będą wszystkie mogły,no większość;-)Ja szczerze mówiąc to też nie mam dzisiaj ochoty po tych nocnych wybrykach Maciusia,jedyne o czym myślę to łóżko:sorry:

hej mamusie:-)ja też tak sobie spalam Nicol spała ładnie gdzieś tak do 1w nocy no a po 1-szej to już było niezle kapryszenie i wymyślanie,no ale w porównaniu do wcześniejszych nocy niebyło tak tragicznie:tak:trzeci ząbek wyszedł no i widze że chyba do następnego ząbka mamy spokuj z nocnymi krzykami oby!jedynie boje się jutra co to będzie w nocy bo Niki zostaje sama z moja mamą,oby niebyło tak źle,a martwie się bo pierwszy raz ją zostawiam w nocy:-:)szok:no ale kiedys musi być ten pierwszy raz:tak:znajome mnie pocieszały,ze zawsze jak chciały gdzieś wyjść to dzieci to czuły i dostawały bialej gorączki ,oby unas tak niebyło.No jednak dzisiejesza wizyta u kolezanki fo fachu;-)poprawila mi humor i handra poszła precz:tak:niema to jak zmienić fryzure:-)już dawno niemiałam tak złego samopoczucia,ale dobrze ,że mineło,jutro podensuje z M na zabawie i bedzię całkiem ani śladu po handrze:-):tak:Aniulka wspólczuje z powodu gardła!wiem co to jest bo bardzo czesto miałam anginy i to po kilka razy z zedu,jakoś w tym roku obeszło się bez chorubska:-) życze szybkiego powrotu do zdrowia!!!no a wam dziewczyny życze miłego dzionka!;-):-)

hej kobitki
Witajcie w klubie nie-śpiących mam!
U mnie tez 6 pobudek w nocy....wstałam zła jak osa...ale przeszło bo MOJA OLA CHODZI!!!!!!:tak::-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:
Dziś zrobiła kilka kursów do mnie i z powrotem do mojej mamy ....a teraz przeszła sama ok 2m.No nareszcie.Ale jak zobiła to pierwszy raz to mnie w domu nie było!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Moja mama ja puściła i powiedziała idź...a ona poszła....
A ja to się cackałam , jak widać na mojego tchórza to jedyny sposób.Więc jestem happy jak cholera.
Aniulka, Aga- zdrówka!
Mamo Niki u nas na 1 wyjściu tak było , że Ola za nic nie chciała zasnąc.....Czuła nosem , że wychodzę i akcja!
Ale jak w końcu wyszłam, godzinę spóźniona to od razu padła mamie na rękach.Nie martw zawsze jest ten pierwszy raz! Wyluzuj i baw się dobrze! W końcu to duża panna!

hej Babki :-):-)

no ja tak jak przypuszczałam- zapalenie gardła ale na szczęście mam antybioty i już jest o tyle o ile OK no i MÓWIĘ!!!!!!!!!! mam za to L4 do środy ale cóż z tego jak praktycznie nie powinnam z domu wychodzić bo nie mogę znów gardziołka przewiać :-:)-:)-(

Aga Tobie też zdrówka bo jakoś tak w podróży z zatruciem............... no i szczęśliwej podróży:-):-)

Daggy no to wielke brawa dla Olci, teraz to już nie posiedzisz :-D:-D:-D

mamo Niki super imprezki :tak::tak:

Madzia widzę, że u Was to podobnie jak u nas :tak::tak: czasem Maciek sie drze, jedno z nas odchodzi od zmysłów a drugie stara się robić wszystko aby już było oki no chyba lepiej mam tylko z tym, że teściowa nie podsłu****e:tak::-D:tak::-D

życzę spokojnej nocki -tym co zostają w domciu oczywiście:-):-)

hej dziewczyny:-) Daggy gratuluje tych pierwszych kroczków Oleńki!!!:tak:pewnie super uczucie jak się już doczeka tego pierwszgo tuptania:-)Dziewczyny dzieki zabawa była udana,dobrze mi to zrobiło naprawde i chandra poszła precz:tak:ale i tak niemogłam przestać mysleć o moim aniołku co tam się dzieje w nocy,po powrocie było widać,że moja mama taka przejetą bo była jazda trzy razy,mam mówiła ,że cięzko ją było uspokoić ale dała rade!a musze Nicol częsciej zostawiać bo potem będzie nienauczona,i będzie problem jak mama się straci z pola widzenia!!!:-)życze miłej niedzieli dziewczyny:tak:

Ostatnia edycja:
czy któraś z opolskich mam robiła jakoś ostatnio remont a dokładnie malowała ściany? chciałabym kupić tester farby duluxa i nobilesa a nie mam pojecia gdzie?!? castorama, obi itp juz zjezdzilam i tam nie ma :( moze orientujecie sie gdzie mozna taki tester kupic zeby kawałek ściany pomalować?

amelkowa a będzie jeszcze fajniej!Ola im starsza tym fajniejsza!
Ja własnie szukam ćwiczeń dla siebie bo ide do Dynamiki na aerobik od marca....trzeba wreszcie zrzucic parę kilo :-)

reklama
hej dziewczyny:)ja jzk zwykle jak już wszyscy śpią:tak:to Amelkowa super ,przynajmniej sobie pospałaś:-)choć ja nienażekam bo moja Nicol spi też codzień do10 a ja sniadania codzień jem o takiej porze jak ty dziś:-)Daggy ja też pomału czekam już na ten okres kiedy mała odstawi pierś bo też chce co nieco zrzucić a dokładnie 13kg,jezeli posmigam na rollmasaż i zastosuje do tego diete to zgubie to w mieśiąc,choć to niezdrowe tyle w miesiać zrzucić,no ale czego się nierobi żeby dobrze wygladać,ale puki karmie nadal piersią to moge narazie zapomnieć otym,pomimo że zrzuciłam wszystko co przytyłam w ciąży to nadal źle czuje się z tą wagą,ale przy tej mojej żywiołowej dziewczynce no niemam czasu na ćwiczenia ,no chyba że o tej godzinie co teraz:-)a to już mi sie niechce,mam nadzieje ,że do lata to zrzuce!no a tobie życze sukcesów bo skoro wybierasz się na ćwiczenia to napewno bendą efekty!:tak:dobrej nocy mamusie życze:tak:

Do góry