Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak zwykle w domku:-(to były czasy jak się pracowało i prowadziło własny salonik...no dobra niema co smęcić:-)Lora ja szczepiłam swoją Niki Prewenar teraz 15.01,miała drugą dawke a trzecią mamy zaplanowaną po18.12 tego roku i powiem Ci żadnych powikłań poszczepiennych niemiała ,Rotarix też miała dwie dawki takze rotowirusy mamy z głowy i też nic się niedziało a wcześniej też Niki miała te skojarzone szczepienia 5w1 czy 6w1 i wszystko było ok:-)takze uwas też powinno być w pożądku :-)Amelkowa co racja toracja!czasem niemogłam nadgonić z czytaniem jak miałam mało czasu atu teraz luźno i niema wiele wątków!ale myśle,że dziewczyny sie zmobilizują i odezwą
o 8.00 obudziła się na cycusia przebrałam jej jeszcze pampka i zasneła dalej,a mamcia happy bo zdążyła na spokojnie się wykąpać włosy wyprostować ułozyć:-)a to niecodzień się zdaża że tak naspokojnie moge koło siebie coś porobić,a bez zrobionych włosów czuje się jak bez ubrania......choroba zawodowa
o o wilku mowa:-)właśnie aniołek wstał:-)uciekam
ze spaniem też był problem wkońcu M się zlitował i ją uspał,ja już pomału traciłam cierpliwość,no ale nic niezrobie raz jest lepszy dzień raz gorszy.Dziewczyny może byście mi doradziły czym mogłabym Nicol smarować buźke,bo robią jej sie koło ust takie czerwone jakby pryszczyki napewno od tego że się ślini i ząbki ostatnio wychodziły no i smiga cały dzień z jęzorkiem wywieszonym:-)nieraz z M się usmiejemy bo tak macha z jednego boku na drugi tym jęzorkiem a jak się cieszy przytym
no i wiadomo wkłada do o buzi wszystkie zabawki,raczej nic innego niebieże staram się pilnować żeby nic brudnego niedopadła,także jak możecie to doradźcie czym mogłabym jej to smarować.Życze wszystkim dobrej nocy no i oby jutro ktoś tu zajżał
ale on przyjmuje na nfz czy prywatnie ?wysłałam do Anik ta informacje ale ona tu raczej rzadko jest
Na Malince kolo pubu Remont przyjmuje doktor Olchowski, bardzo dobry dentysta....jestem jego wierna pacjentka od prawie 5 lat
Przekazuje szczegóły:
Olchowski Mirosław, lek. stomatolog
Tel.: 77 457 97 76
godz.otwarcia
poniedziałek, wtorek 9-19; środa 9-11; czwartek, piątek 16-19
Godziny mogly sie troszke zmienić ale nie wiele....
oj oj 
na całe szczęście moje dzieci się uchowały, dzielne maluszki ;-)
mam stresa lekkiego przed podróżą z 2 dzieci sama. Mam nadzieje, że mi troche pomogą, jak latałam sama z Dominikiem i miałam dużo rzeczy to zawsze się ktoś uprzejmy znalazł do pomocy. Oby teraz też tak było. Lecimy wieczorem więc mam nadzieje, że dzieci zasną jeszcze przed startem 
Mysmy na początku w Anglii polskim jeździli, to jest strasznie męczące, teraz póki Radek tam jest to mamy jeden samochód tu, a drugi tam(z kierownicą po ang stronie) , ale nie będziemy go zabierali, Radek wsatwi go do komisu jak tylko będzie wracał. Wystawcie go na spzredaż w Anglii, problem tylko jest taki, że musielibyście go tam zawieść, ale myśle, że bardziej sie to opłaca niż spzredaż na części. A może poszukajcie kogoś kto jedzie do Anglii i chce kupić auto, rzućcie ogłoszenie do internetu.
:-)Agnieszka w-napewno będzie ok dasz sobie rade!życze przyjemnego lotu!:-)
,a w domu to juz mi sie nie chce kompa włączac
.
. No i to angielskie przyjechało tu z nami.Mielismy zamiar przerobić,ale zdecydowalismy że tą kasę wolimy przeznaczyc na urzadzenie mieszkania,bo przezcież będzie w stanie surowym i każdy grosz sie przyda
Ale z jazdą po tej drugiej stronie nie miałam najmniejszego problemu
Liczylismy tez na to ,że może da się w końcu rejestrowac angliki w Polsce,ale znów pomysł spalił na panewce w rządzie.No i wczoraj ku mojej rozpaczy autko żeśmy sprzedali:-(Niby dobrze, szybko i bez kłopotu udało się sprzedać,ale tak mi strasznie szkoda tego auta
:-
:-(
:-)