reklama
mama Niki
Ewelina
hej kobietki:-)i ja się witam i oczywiście życze wam wszystkim miłego dzionka
ja jak zwykle w domku:-(to były czasy jak się pracowało i prowadziło własny salonik...no dobra niema co smęcić:-)Lora ja szczepiłam swoją Niki Prewenar teraz 15.01,miała drugą dawke a trzecią mamy zaplanowaną po18.12 tego roku i powiem Ci żadnych powikłań poszczepiennych niemiała ,Rotarix też miała dwie dawki takze rotowirusy mamy z głowy i też nic się niedziało a wcześniej też Niki miała te skojarzone szczepienia 5w1 czy 6w1 i wszystko było ok:-)takze uwas też powinno być w pożądku :-)Amelkowa co racja toracja!czasem niemogłam nadgonić z czytaniem jak miałam mało czasu atu teraz luźno i niema wiele wątków!ale myśle,że dziewczyny sie zmobilizują i odezwą
moja księżniczka coś długo śpi
o 8.00 obudziła się na cycusia przebrałam jej jeszcze pampka i zasneła dalej,a mamcia happy bo zdążyła na spokojnie się wykąpać włosy wyprostować ułozyć:-)a to niecodzień się zdaża że tak naspokojnie moge koło siebie coś porobić,a bez zrobionych włosów czuje się jak bez ubrania......choroba zawodowa
o o wilku mowa:-)właśnie aniołek wstał:-)uciekam

Ostatnia edycja:
wysłałam do Anik ta informacje ale ona tu raczej rzadko jest
Na Malince kolo pubu Remont przyjmuje doktor Olchowski, bardzo dobry dentysta....jestem jego wierna pacjentka od prawie 5 lat
Przekazuje szczegóły:
Olchowski Mirosław, lek. stomatolog
Tel.: 77 457 97 76
godz.otwarcia
poniedziałek, wtorek 9-19; środa 9-11; czwartek, piątek 16-19
Godziny mogly sie troszke zmienić ale nie wiele....
Na Malince kolo pubu Remont przyjmuje doktor Olchowski, bardzo dobry dentysta....jestem jego wierna pacjentka od prawie 5 lat
Przekazuje szczegóły:
godz.otwarcia
mama Niki
Ewelina
o rany a tu nikt niekukał,babeczki gdzie jesteście?czyżby każda miała dziś ciężki dzień?ja już dziś po mału miałam dość jakieś paskudne przeziebienie mnie dopało i męczy mnie a Niki dziś cały czas szalała
ze spaniem też był problem wkońcu M się zlitował i ją uspał,ja już pomału traciłam cierpliwość,no ale nic niezrobie raz jest lepszy dzień raz gorszy.Dziewczyny może byście mi doradziły czym mogłabym Nicol smarować buźke,bo robią jej sie koło ust takie czerwone jakby pryszczyki napewno od tego że się ślini i ząbki ostatnio wychodziły no i smiga cały dzień z jęzorkiem wywieszonym:-)nieraz z M się usmiejemy bo tak macha z jednego boku na drugi tym jęzorkiem a jak się cieszy przytym
no i wiadomo wkłada do o buzi wszystkie zabawki,raczej nic innego niebieże staram się pilnować żeby nic brudnego niedopadła,także jak możecie to doradźcie czym mogłabym jej to smarować.Życze wszystkim dobrej nocy no i oby jutro ktoś tu zajżał

_Ewcik_
Fanka BB :)
ale on przyjmuje na nfz czy prywatnie ?wysłałam do Anik ta informacje ale ona tu raczej rzadko jest
Przekazuje szczegóły:
godz.otwarcia
I tak i tak ale nie mam pojęcia gdzie na to NFZ przyjmuje...ja zawsze chodziłam prywatnie bo to jeden z tanszych lekarzy w Opolu, który sie uchował jeszcze :-) Zadzwon sobie do babeczki, która tam w gabinecie jest prawie cały czas....Zapytaj, na pewno ci wszystko powie 

Arogo
Fanka BB :)
Witam Was
Musze Wam powiedzieć, że jako plotkary się nie spisujecie. Tydzień mnie nie było i co, 3 strony tylko
oj oj 
Moje zeszłotygodniowe przeboje żołądkowe to nie były pączki, tylko wirus
na całe szczęście moje dzieci się uchowały, dzielne maluszki ;-)
My w niedziele lecimy do tatusia
mam stresa lekkiego przed podróżą z 2 dzieci sama. Mam nadzieje, że mi troche pomogą, jak latałam sama z Dominikiem i miałam dużo rzeczy to zawsze się ktoś uprzejmy znalazł do pomocy. Oby teraz też tak było. Lecimy wieczorem więc mam nadzieje, że dzieci zasną jeszcze przed startem 
Co do pneumo to my właśnie będziemy mieli w Anglii 2 dawkę, po poprzedniej nic Patrykowi nie było.
Madzia to Wy anglikiem jeździcie
Mysmy na początku w Anglii polskim jeździli, to jest strasznie męczące, teraz póki Radek tam jest to mamy jeden samochód tu, a drugi tam(z kierownicą po ang stronie) , ale nie będziemy go zabierali, Radek wsatwi go do komisu jak tylko będzie wracał. Wystawcie go na spzredaż w Anglii, problem tylko jest taki, że musielibyście go tam zawieść, ale myśle, że bardziej sie to opłaca niż spzredaż na części. A może poszukajcie kogoś kto jedzie do Anglii i chce kupić auto, rzućcie ogłoszenie do internetu.
A wybieracie się dzisiaj gdzieś????
Miłego dnia życzę ;-)
Musze Wam powiedzieć, że jako plotkary się nie spisujecie. Tydzień mnie nie było i co, 3 strony tylko

Moje zeszłotygodniowe przeboje żołądkowe to nie były pączki, tylko wirus

My w niedziele lecimy do tatusia

Co do pneumo to my właśnie będziemy mieli w Anglii 2 dawkę, po poprzedniej nic Patrykowi nie było.
Madzia to Wy anglikiem jeździcie

A wybieracie się dzisiaj gdzieś????
Miłego dnia życzę ;-)
mama Niki
Ewelina
hEj mamusie:-)dzięki Amelkowa za rade!z tą wodą przegotowana i wacikiem przecieram jej pare razy dziennie,ale musze spróbować tak jak radzisz z tym alantanem,aco do tego co pisałaś to prawda!coraz mniej się tu pisze,mi czasem cieżko z czasem bo Niki to tak jakby miała dwoje albo troje dzieci taki żywczyk mały,a teraz to też jak tobie -nic mi się niechce ale pewnie spowodowane tym że słaba jestem jak mucha i katar mnie meczy niemam gorączki gardło też nieboli więc niemam z czym iść do lek,ale meczy mnie to pewnie jakieś przeziębienie używam kropli od Niki Euphorbium ,no i w aptece powiedzieli że tylko te krople moge brać jak małą karmie,więc zostało tylko się przemeczyć,ale zaniedługo moze będzie już koniec z cycusiem bo w dzień to Niki pije coraz mniej raz albo 2 w nocy pije więcej ale dostaje tez na noc flaszke,bo boje się żeby niebyła niedożywiona czy coś,ale wogóle ma mniejszy apetyt ale pewnie przez to że ząbki wychodziły ,a teraz się ciesze bo mama do mnie wpadła i bawi Niki to ja mam labe
:-)Agnieszka w-napewno będzie ok dasz sobie rade!życze przyjemnego lotu!:-)

mama Niki
Ewelina
Amelkowa w nocy to pije jakieś 3 razy czasem może więcej,a od dłuższego czasu pije tylko z prawej z lewej niechce,wogóle coś ma mniejszy apetyt ,codzień tak po11 dostaje jogurcik ,a dziś zjadła 2 łyżeczki jogurciku i niechciała więcej ,obiadku i owocków też zjadła mało,moze znowu jakieś ząbki nowe wyjdą i przezto mniejszy apetyt,wczesniej chetniej jadła takze niewiem czy to jakiś chwilowy kaprys,no i w dzień też częściej domagała się cycusia,właśnie niewiem jak z wagą unas bo ostatnio bylismy u lek.15stycznia to wtedy ważyła8200 a teraz ile to niewiem. m kupił mi w aptece już ten alantan w kremie posmaruje jej na śpiku jak się na cycusia obudzi
Dobrej nocy dziewczyny życze!
http://www.suwaczki.com/

http://www.suwaczki.com/
Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Ja w koncu sie odzywam.Wprawdzie podczytuje co u was,ale jakos ostatnio mniej wolnego czasu mam w pracy
,a w domu to juz mi sie nie chce kompa włączac
.
MamaNiki ja tez myslę,że ten brak apetytu to przez ząbki.Nie martw sie ,ważne żeby młoda dużo piła,a jak będzie głodna to naperwno cos zje.
Aga wy juz pewnie na Wyspach. Jak lot? no mysmy tez na początku jeździli w UK autem z Polski.Mnie sie dobrze jeździło,ale kupilismy już tam większe auto i to polskie żeśmy sprzedali.Teraz żałujemy,bo by sie przydało,ale kto wiedział kiedy zdecydujemy sie na powrót
. No i to angielskie przyjechało tu z nami.Mielismy zamiar przerobić,ale zdecydowalismy że tą kasę wolimy przeznaczyc na urzadzenie mieszkania,bo przezcież będzie w stanie surowym i każdy grosz sie przyda
Ale z jazdą po tej drugiej stronie nie miałam najmniejszego problemu
Liczylismy tez na to ,że może da się w końcu rejestrowac angliki w Polsce,ale znów pomysł spalił na panewce w rządzie.No i wczoraj ku mojej rozpaczy autko żeśmy sprzedali:-(Niby dobrze, szybko i bez kłopotu udało się sprzedać,ale tak mi strasznie szkoda tego auta
:-
-(Nie dość,ze to moje wymarzone było ,to rewelacyjnie sie nim jeździło.No i bidulek poszedł na części,w sumie za niezłą kasę,ale i tak mi się płakac chce
Dobra nie mysle o tym ,bo znów się poryczę
:-(
Fajna pogoda sie zrobiła,w końcu wiosna może przyjdzie.Wczoraj wyszłam na spacer z Maćkiem to normalnie okulary przeciwsłoneczne ubrałam
:-)
Ja w koncu sie odzywam.Wprawdzie podczytuje co u was,ale jakos ostatnio mniej wolnego czasu mam w pracy

MamaNiki ja tez myslę,że ten brak apetytu to przez ząbki.Nie martw sie ,ważne żeby młoda dużo piła,a jak będzie głodna to naperwno cos zje.
Aga wy juz pewnie na Wyspach. Jak lot? no mysmy tez na początku jeździli w UK autem z Polski.Mnie sie dobrze jeździło,ale kupilismy już tam większe auto i to polskie żeśmy sprzedali.Teraz żałujemy,bo by sie przydało,ale kto wiedział kiedy zdecydujemy sie na powrót

Dobra nie mysle o tym ,bo znów się poryczę

Fajna pogoda sie zrobiła,w końcu wiosna może przyjdzie.Wczoraj wyszłam na spacer z Maćkiem to normalnie okulary przeciwsłoneczne ubrałam