reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:tak:hej dziewczyny:-)Agnieszka w super,że podróż poszła sprawnie:tak:no to teraz tylko się cieszyć że jesteś z M:-)wow a waga Patryka niezła:tak:to macie kawał chłopa w domu:-)udanego pobytu życze:tak:anik fajnie że jesteś :-)dawno Cię niewidziałam,no to niezłe macie przeboje z psiakiem,trzeba mieć zdrowie:tak:no ale co zrobić psiaki młode to szalone:-)ja też dziś z Niki spacerowałam prawie 2godziny bo taka super pogoda trzena kożystać i spacerować ile się da!miłego wiczorka życze:tak:

reklama
Patryk zaszczepiony:tak: oskrzela ma czyste, kataru brak, temperatury brak, a kaszel nie wiadomo skąd :confused2:
no i obowiązkowo poszalałam w sklepach z ubrankami dla dzieci :-p kupiłam chłopakom takie same bluzy, wyglądają bosko ;-)
Jutro ide kupowac dla siebie:-p
Miłego wieczoru ;)

Hej!
Aga szalej,szalej1 nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę:zawstydzona/y::sorry:A chłopakom strzel fotke i nam pokaż:tak:Super,że Patryk zdrowy,ale wage ma niezłą:szok::tak:
Anik udusiłabym psiaka gołymi ręcami;-)Znam ten ból,kiedys tez miałam psa co się lubiał wytarzac w tym i w tamtym,bleeee.

No pogoda fajniusia sie robi:tak::-)Aż chce sie żyć;-)
Mój Maciek został dzisiaj rozebrany z kombinezonu i juz w samej kurtce do przedszkola poszedł:tak:

Amelkowa jak Maćkowi szły ząbki to najpierw były widoczne takie szare kreseczki,które sie coraz bielsze robiły,aż ząbki wychodziły.Ale ten brak apetytu to może faktycznie na ten ząbek:sorry:
Aga idę obejrzec chłopaków:tak:

reklama
witam
zakupy skończone, sobie nic nie kupiłam, ale dzieci zaopatrzyłam solidnie :tak:
szkoda tylko, że Patryk zaraz ze wszystkiego wyrośnie :-(
kupiłam mu super mate do wanny, chłopaki kąpią się razem to będzie jak znalazł ;-)
http://www.mothercare.com/Mothercare...encoding=UTF8&
Amelka, widziałam w zeszłym tygodniu u teściów w gazetce z kościoła zapowiedzi chrztu Ani, moi teściowie chodzą do tego kościoła ;-)
A pojutrze, wracamy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry