reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej kobitki
Amelkowa super że imprezka się udała.

Ewcik ja w ciązy miałam znieczulenie, ponoć nie ma wpływu bo to miejscowo działa, więc się nie bój.

Anik ja nie mam takiego problemu, bo pewnych rzeczy nie [pozwalam od początku wyciagać i kropka, a to co pozwalam to łatwo posprzątać. W kuchni ma swoje puszki z makaronem, swoje słoiczki i tylko to wyciąga...ale nie bałagani jakoś, a jak wysypie to wkłada z powrotem......reszty nie rusza bo ona jakas taka posłuszna jest :-)
Moim problemem są zabawki i ich ogromne ilości....:tak::-)
A wogóle to nie sprzątaj cały czas bo szkoda życia!!
Jak dla mnie to bałagan może być - tylko brudu i syfu nie! Jak tam coś porozrzucane to schizy nie robię, ale kurzu, syfu i brudnych podłóg znieśc nie mogę.....
Ale wicher ....jezu a Oleńka na balkonie! zaraz ja porwie z wózkiem...ale ja mam dzis sprzatanie, odkurzanie , wiec musi tam pospać.........:-D;-)
Aga daj znać jak tam lot !

reklama
Hej Dziewczyny :-)

Pamiętacie mnie jeszcze?? :zawstydzona/y:

Musiałam parę rzeczy przemyśleć, ale już jestem :-D

Bez bicia przyznaję, że nie czytałam, tylko zerknęłam na kilka ostatnie postów :zawstydzona/y:

Ewcik, współczuję wizyty u dentysty, nie cierpię tego :no: Na szczęście dla mnie mam mocne i zdrowe zębiska i nie muszę zbyt często odwiedzać gabinetu sadysty ;-)

Amelkowa, super, że imprezka się udała :tak:

Aga, jak lot? Daj znać :tak:

U nas ok, idę dzisiaj z Oliwką do lekarza, bo pokasłuje, więc wolę sprawdzić, co jej jest, żeby znowu się zapalenie oskrzeli nie rozwinęło :sorry2:. Poza tym jestem na diecie i schudłam 5 kg z czego jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona :-) Chociaż jeszcze sporo do zrzucenia zostało :zawstydzona/y:
U nas też wieje i wieje, mało głowy nie urwie :dry:

pozdrawiam :-)

dziewczyny lot minął, ale doszłam do wniosku, że mam coś z głową, że sie na takie wyprawy sama z 2 małych dzieci porywam, nawet ludzie patrzą na mnie na lotnisku z politowaniem, A Pan celnik chciał byc miły i potrzymał mi Patryka jak się zbierałam z gratami z odprawy, a Patrykowi się zwróciło :zawstydzona/y:
ok lece spac, bo mam piach w oczach ze zmęczenia :-(

hej!
Ale tu cisza :szok:

Aga super dałaś radę,ja z jednym miałam stresa,a z dwójką to sobie nie wyobrazam:no:
Potworek 5 kilo schudłaś:confused::szok: gratulacje :tak: Zdrówka dla Oliwki!
Daggy grzeczniutką masz córunie w takim razie:tak: Do mojego to nie dociera,że czegoś nie wolno:no: No są takie rzeczy ,jak np gorący kominek,kontakty i wie ,że nie może dotykać,ale te rzeczy to można na palcach wyliczyć.Jeśli chodzi o zawartość szafek to wolno,czy nie wolno,on musi rozbroić:sorry2: Moja teściowa mu na wszystko pozwala,w przeciwieństwie do mnie i dziecko sie nauczyło,ze babcia pozwala to można,a mi sie nie podoba,że dziecko stoi na stole i z szafki wyjada cukier czy sól,czy za wyjmowanie szklanek się zabiera,albo lekarstw:crazy::angry: więc zabraniam,to mnie później teściowie posądzają ,że dziecko terroryzuję:crazy: Zwariowac można.chciałabym wprowadzić moje zasady,ale póki co jak mieszkamy z teściami to sie nie da:no: Oby do maja,mam nadzieję,że szybko nam blok wykończą:tak:

Coś sie pogoda zkisiła:-( i ma śnieg w nocy padać:szok::baffled:

Ewcik, super, że nie bolało ;-) Mnie na samą myśl o dentyście zęby bolą, a jak słyszę wiertło to :szok:

Aga, fajnie, że lot już za Tobą :tak: A że z dwójką dzieci? Jeśli ludzie się patrzą z politowaniem to ich problem... Bo zamiast bezmyślnie się gapić, to mógłby ktoś w czymkolwiek Ci pomóc :dry: I mam nadzieję, że chociaż troszkę odpoczęłaś ;-)

Madzia, jak się ma z czego chudnąć to się chudnie :-D;-) I ja niestety mam :zawstydzona/y: Zresztą, wszystkim polecam dietę którą stosuję - south beach :tak:

A co do dzieci... Moja troszkę się uspokoiła, ale za to gadką nadrabia :sorry2: Jej teksty czasem wgniatają mnie w ziemię :baffled:

pozdrawiam

hej kochane:)troszke mnie niebyło ale juz jestem;)byłam u mamci w odwiedzinach i tak mi się spodobało ,ze zostałam spać:-)wszedzie dobrze ale u mamy najlepiej:tak:Ewcik super ,że u dentysty poszło gaładko!ja bedąc w ciąży miałam leczenie kanałowe zęba ze znieczuleniem i było ok;)ale zemnie roztrzepaniec niedoczytałm a pisze u Ciebie jak byk,ze bedziesz mieć dziecko:zawstydzona/y:Aga super że jesteście już i ,że poszło bezproblemowo!zuch mama z ciebie !podziwiam kobieto!ja z jedną Niki czasami ledwo się uporam:tak:Witaj Potworek:-)my się jeszcze niznamy,ale mozna to nadrobić:-)d obrej nocy mamusie:tak:

witam mamusie :-)Ewcik-super ,no to fajna już waga:tak:niech jurniorek rośnie dalej zdrowo,ani się obejrzymy jak nam fotki skarbeńka będziesz pokazywać:tak:
dziewczyny a mam takie pytańko-m mi wspominał,ze jakiś jego koega jeździ do Opla do jakiejś kliniki dla dzieci czy coś,a ja też chciałabym się z małą wybrać,bo chciałabym skoczyć do jakiejś innej lekarki.Tylko ten kol,m coś wspominał,że tam trzeba się zapisać i jak się jest już członkiem to wpłaca się co miesiąć jakieś składki i wtedy można umawiać sie z lek.DZiewczyny miejscowe wy napewno wiecie gdzie to jest i oco kaman:tak:więc prosilabym o jakieś większe informacje :tak:pozdrawiam i miłego dzionka życze:-)

reklama
witam mamusie :-)Ewcik-super ,no to fajna już waga:tak:niech jurniorek rośnie dalej zdrowo,ani się obejrzymy jak nam fotki skarbeńka będziesz pokazywać:tak:
dziewczyny a mam takie pytańko-m mi wspominał,ze jakiś jego koega jeździ do Opla do jakiejś kliniki dla dzieci czy coś,a ja też chciałabym się z małą wybrać,bo chciałabym skoczyć do jakiejś innej lekarki.Tylko ten kol,m coś wspominał,że tam trzeba się zapisać i jak się jest już członkiem to wpłaca się co miesiąć jakieś składki i wtedy można umawiać sie z lek.DZiewczyny miejscowe wy napewno wiecie gdzie to jest i oco kaman:tak:więc prosilabym o jakieś większe informacje :tak:pozdrawiam i miłego dzionka życze:-)

dziękuję w imieniu Juniora:-)

a co do tej kliniki, to ja pierwsze słyszę:baffled:

Do góry