reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej!
a co tu tak cichutko?:confused::szok:

Aga oby Patrykowi jednak ta astma nie wyszła:no: Trzymam kciuki! A twój Dominik na Mickiewicza chodzi do przedszkola? Jedna pani stamtąd jest tez w żłobku u Maciusia:tak:

Ja dostałam wczoraj od Maciunia kwiatuszka co w żłobku robili - taki tulipan na patyczku do szaszłyków:tak: Ale rozczulił mnie bardzo jak biegł do mnie z tym kwiatuszkiem jak po niego do żłobka przyszłam -no cudny widok:tak::-D:-)
Mąż kupił to co lubie najbardziej -czekoladę :-p i kwiatuszka też:tak:

reklama
Hej!
a co tu tak cichutko?:confused::szok:

Aga oby Patrykowi jednak ta astma nie wyszła:no: Trzymam kciuki! A twój Dominik na Mickiewicza chodzi do przedszkola? Jedna pani stamtąd jest tez w żłobku u Maciusia:tak:

Ja dostałam wczoraj od Maciunia kwiatuszka co w żłobku robili - taki tulipan na patyczku do szaszłyków:tak: Ale rozczulił mnie bardzo jak biegł do mnie z tym kwiatuszkiem jak po niego do żłobka przyszłam -no cudny widok:tak::-D:-)
Mąż kupił to co lubie najbardziej -czekoladę :-p i kwiatuszka też:tak:

Tak Dominik chodzi do przedszkola na Mickiewicza :tak: A jaka Pani jest też u Maciusia?

nocny marek wita się z wami:-)
Dawno mnie tu niebyło:zawstydzona/y:
Aga-mam nadzieje,że u Patryczka to nie astma:tak:trzymam kciuki.
Madzia-no super Maciuś mamie zrobił niespodzianke!zuch chłopak:tak:sam zrobił tulipanka i dał mamusi,bardzo fajny i sentymentalny gest!też bym wymiękała:tak:fajna sprawa-oj rosną nam te pociechy szybko:tak:ani się obejżysz jak Maciuś pomoże mamie zakupy nosić ,oraz jak bedzie umilać ten dzień kobitek;-)
EWcik-gratuluje rozpoczęcia 24tygodnia i poczucia tego wspaniałego cudu -jakim są pierwsze ruchy maleństwa!pamiętam jak ja czekałam na tepierwsze ruchy,to było coś pięknego!mają panowie co żałować,że niemogą tego poczućw sposób jaki my czujemy:tak:a z różami napewno dasz sobie rade,wiem ,że trzeba jej jakoś po przekwitnięciu odpowiednio podcinać.
Ja dostałam od M róże i karnet na rollmasaż,co sprawiło mi ogromną przyjemność,jedynie Niki zgotowała mi mało przyjemny dzień:szok:w rozrabianiu i dokazywaniu przeszła samą siebie.No i dziś też tak było,niewiem co w nią wstąpiło,bo dawno tak ciężko niebyło:szok:jak straci mame z pola widzenia,to histeria ryk i tupanie rączkami i nózkami,mam nadzieje ,ze jej to minie i walcze z tym jak moge:tak:Dobrej spokojnej o przespanej nocki mamusie życze!:tak::-)

Ostatnia edycja:
Hej!

Aga u Maćka w złobku jest p.Magda - taka blondynka i ona jest pół, dnia tam ,a pól w przedszkolu na Mickiewicza. Bardzo miła babeczka:tak:

MamaNiki no tak to bywa raz sa dzieciaki spokojne,a raz daja w kość:sorry2: Mój też ma rózne dni,tyle tylko ,ze nawet jak ma te dobre to i tak rozrabia i na miejscu nie usiedzi:sorry2: no,ale przynajmniej nie jęczy,bo jak nie ma humoru to cały dzien potrafi wyć i marudzić:baffled:

A wiecie ,że dzisiaj Dzień Mężczyzny:confused:
a mój dodatkowo ma urodziny.Prezent juz dostał,ale co z tego,jak teściowa mnie wczoraj uprzedziła nomen omen z takim samym prezentem:dry::baffled: Trudno..:-(

hej
Madzia nie kojarzę tej Pani, może jest w starszakach, a oni są na górze i ja tych Pań nigdy nie widziałam :confused: A teściowe takie są, zawsze nam w droge wejdą ;)
mamaNiki my na szczęście tego typu histerii nie mieliśmy, Dominik wprawdzie dał mi nieźle w kość, ale raczej swoim nieposłuszeństwem. Mam nadzieje,że Patryk tez nie będzie histeryzował, bo mnie histeria u moich dzieci wyprowadza z równowagi:wściekła/y: Pamiętam, że Dominik próbował, ale nigdy nie zwracałam na niego uwagi, olewałam go dopóki mu nie minie, no i może dlatego nigdy nie miałam z histeriami problemu. Jeżeli tak potrafisz to spróbuj, bo to działa, ale wiem, że są mamy, którym się serce kraja jak dziecko płacze, mi wręcz przeciwnie :sorry2:
A ja robię mojemu klocuszkowi płukanie noska 2 razy dziennie antybiotykiem, wydziera się tak, że chyba nas na całej wyspie słychać, ale cóż, mus to mus :sorry2:

Daggy i jak udal sie wypad

Amelkowa juz sie spakowalam ale wpasc na pogaduchy mozesz zawsze :-)

mamaniki a moze to lek separacyjny :confused: minie troche czasu i bedzie ok

23 marca ide do szpitala na cc ale mam niezle bole codziennie wieczorem takie jak miesiaczkowe czy to moga byc oznaki porodu :confused:

mala mi cos poprzestawiala i zamiast z mam y i inne takie
nie wiecie jak to naprawic :confused:

Daggy i jak udal sie wypad

Amelkowa juz sie spakowalam ale wpasc na pogaduchy mozesz zawsze :-)

mamaniki a moze to lek separacyjny :confused: minie troche czasu i bedzie ok

23 marca ide do szpitala na cc ale mam niezle bole codziennie wieczorem takie jak miesiaczkowe czy to moga byc oznaki porodu :confused:

mala mi cos poprzestawiala i zamiast z mam y i inne takie
nie wiecie jak to naprawic :confused:

wiem, ze z tym przestawieniem liter to jest jakas kombinacja klawiszy shift ctrl alt, chyba w takiej kolejnosci, ale nie wiem, mi sie czesto tak robi i ja wtedy naciskam te 3 klawisze na oslep i w koncu sie przelacza,

a Twoje bole to pewnie te przepopwiadajace, moze dzidzius chce juz zobaczyc swoja mamusie;-)

dzieki Aga - już działa hihihihi te dzieciaki są okropne, ostatnio karolka nacisneła mi jakieś klawisze i cały ekran był w poprzek
hmmmm musiałam czekac pół dnia na m żeby mi to naprawił a okazało sie ze to tylko też kombinacja jakiś 3 klawiszy :)

pojechałam do reala a tam taaaaakie kolejki że szoookk wyszłam bez żadnych zakupów i w końcu dotarłam do babyblues no i oprzeć sie nie mogłam żeby nie kupić ślicznej żółtej sukieneczki na lato dla karolci eeehhhhhh jak szkoda że Wiktorek nie będzie mógł z nich skorzystać :)

reklama
hej dziewczynki:-)

ja też padnięta jestem-ale po zakupach no i obfitym obiedzie ;-) mężuś zrobił risotto..najadłam się baardzo

Do góry