Amelkowa ten co wkleiłaś fajny

A co do za krótkich pasów to myśmy mieli ten sam problem,no i zastanawia mnie w ogóle to czy jak zmienicie fotelik to te pasy bedą ok

chyba wszystkie foteliki sie podobnie montuje,no chyba ,ze nie

Myśmy dokupili taką przedłużkę do pasów,tylko w książce auta trza by było sprawdzić jaki model pasuje,bo znajomym którym sprzedaliśmy swój maxi cosi,a którzy też mieli za krótkie pasy to ta przedłużka nie pasowała i wożą młodego na przednim siedzeniu,bo tam pasy dłuższe.
Wprawdzie się później okazało u nas,że ten fotelik jakos tak nieumiejętnie żeśmy zapinali za pierwszym razem,bo później już pasy były ok nawet bez przedłużki.Myśmy kupili to ustrojstwo na angielskim ebayu i nie wiem czy w Polsce takie coś się znajdzie,ale chyba tak,poszukaj,to napewno mniejszy wydatek niz fotelik

A poza tym to jak znajdę u siebie i u was będzie pasować to mogę odsprzedać swoje jeśli bys chciała;-).
Kurde a u nas zapalenie oskrzeli.To jakis wirus chyba teraz panuje,bo pełno dzieci chorych,słyszałam,że w Warszawie i Wrocku pomału brakuje miejsc w szpitalach na oddziałach pediatrycznych taka fala zapaleń płuc i oskrzeli

Maciek w sumie rozrabia jak zawsze,ale kaszel ma okropny

I mamy tydzień siedzieć w domu.No to mam po premii

i to właśnie teraz jak sie urządzać mamy i kasę potrzebujemy.No ale dziecko najważniejsze.Pani dr powiedziała,że jak do środy będzie ok to młody może iść do żłoba.