anik567
:) :) :)
Loravandrel - a moe to zębiska??
mojej karolci teraz wychodziły czwórki i co godzina max co dwie godziny pobudka w nocy, ryk i rozdrażnienie. Powiem Ci ze zawsze jak wychodziły jej zęby to tak reagowała, barzo niespokojnie spała i to był dla niej i dla nas kosmar
Madzia - my tez od Bielskiej hihihihi na 3 piętrze a wy??

a wyrodna napewno nie jesteś :-) ja też po weekendzie (bo mój mąż w weekendy najczęściej pracuje) to miałam dość i cieszyłam się zę już poniedziałek i do pracy wracam
;-)
noooo zapowiada sie ładny dzień :-) jutro idę do ginka na ostatnie już chyba badanie - jak będzie wszystko ok to pojedziemy do teściów na weekend. RTrochę daleko bo około 400km mam nadzieję że nie urodzę po drodze hihhihihihi
mojej karolci teraz wychodziły czwórki i co godzina max co dwie godziny pobudka w nocy, ryk i rozdrażnienie. Powiem Ci ze zawsze jak wychodziły jej zęby to tak reagowała, barzo niespokojnie spała i to był dla niej i dla nas kosmar

Madzia - my tez od Bielskiej hihihihi na 3 piętrze a wy??

a wyrodna napewno nie jesteś :-) ja też po weekendzie (bo mój mąż w weekendy najczęściej pracuje) to miałam dość i cieszyłam się zę już poniedziałek i do pracy wracam
;-)noooo zapowiada sie ładny dzień :-) jutro idę do ginka na ostatnie już chyba badanie - jak będzie wszystko ok to pojedziemy do teściów na weekend. RTrochę daleko bo około 400km mam nadzieję że nie urodzę po drodze hihhihihihi
Chociaż ja to tez nie wiem od czego to zależy
Mój MAcio też się czasem budzi,a czasem nie,np ostatnio przez tydzień ładnie spał,a teraz już drugą noc z rzędu cos się pokićkało,a nic nie zmieniałam,w sensie ogrzewania,wilgotności,ubrania
pokój cały jej.. 
oj szkoda że ja jakoś niemam czsu na hobby i wypady gdzieś samej bez małej,wrrrr