reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Loravandrel - a moe to zębiska??
mojej karolci teraz wychodziły czwórki i co godzina max co dwie godziny pobudka w nocy, ryk i rozdrażnienie. Powiem Ci ze zawsze jak wychodziły jej zęby to tak reagowała, barzo niespokojnie spała i to był dla niej i dla nas kosmar :no:

Madzia - my tez od Bielskiej hihihihi na 3 piętrze a wy??:tak::tak::-D:-D
a wyrodna napewno nie jesteś :-) ja też po weekendzie (bo mój mąż w weekendy najczęściej pracuje) to miałam dość i cieszyłam się zę już poniedziałek i do pracy wracam :tak:;-)

noooo zapowiada sie ładny dzień :-) jutro idę do ginka na ostatnie już chyba badanie - jak będzie wszystko ok to pojedziemy do teściów na weekend. RTrochę daleko bo około 400km mam nadzieję że nie urodzę po drodze hihhihihihi

reklama
Anik my tez na trzecim:tak::tak::tak::tak::tak: ,ale jaja,jeszcze się okaże ,ze będziemy mieć siebie za ścianą:-D Nasz klatka to narazie M3 wg ich określeń - ta od strony przedszkola jakby. A co do waszego wyjazdu,to ja bym sie trochę cykała,ale na wszelki wypadek weż tę torbe spakowaną do szpitala;-)

Lora ,a no właśnie może to ząbki:confused: Chociaż ja to tez nie wiem od czego to zależy:baffled: Mój MAcio też się czasem budzi,a czasem nie,np ostatnio przez tydzień ładnie spał,a teraz już drugą noc z rzędu cos się pokićkało,a nic nie zmieniałam,w sensie ogrzewania,wilgotności,ubrania:sorry2:

Co do szkoły rodzenia,to tez nie chodziłam,bo w UK takiej możliwości nie miałam,ale jakoś żyję;-) Teraz bym poszła :tak: właśnie ze względu na ćwiczenia ruchowe.

Ostatnia edycja:
Madzia nasza M5 takze bedziemy miały jeszcze sąsiadów pomiędzy hihihi, ale jaja jakyśmy mieszkały przez ścianę, ciekawe czy byłoby słychać ryk naszych dzieiciaków

hello..
dziś pobudka o 6.30.. moje dziecko ma twarde dziąsła, katar, ślini się i wrzeszczy w nocy. szlag mnie trafia, nie będę je faszerować viburcolem na uspokojenie, bo mam trochę inne zasady.. kupiłam dentinox, zobaczymy czy to faktycznie to.
najśmieszniejsze jest to, że mała jakby raczkuje, ale tyłka nie podnosi :szok: pokój cały jej.. :szok: nie wiem jak sobie damy radę, to takie żywotne dziecko :sorry2:

Anik Ty to jest hardcorowa- ja byłam spakowana msc przed porodem, na wypadek wszelki.....A znasz płeć drugiego malucha?

Aga siły życzę! My matki to musimy zawsze na ful powerze jechac!

Amelkowa szaleje , szaleje.....wczoraj pół dnia w bibliotece bo musze przeczytać książke a pożyczyć jej nie można.....:-(

Lora to nie Twoje dziecko jest żywotne tylko naturalna ciekawość dziecka więc wszędzie go pełno, ja się dziwię skąd Ola ma tyle energii

AAA...kobitki dzięki za życzenia dla Oleńki, zapomniałam podziekować Wam....:zawstydzona/y:

A ja dziś planuję wypad z koleżanką do Senso- na chipendelsów....:-):-)Może któras ma ochotę się przyłączyć........

witam się tak na momencik:-)
Daggy-ale Ci się bombowy wypad zapowiada,rewelacja:tak:fajny pomysł na oderwanie się od obowiazków:tak:wiesz co mam na myśli:tak:ja to dziś mam taką rozrywke,że małą podsyłam babci i jedziemy z m na zakupy ,a potem do kościoła,no to mam rozrywke niema co:-Da jutro m jedzie sobie na rybki a ja w domu przy garach i z małym łobuzem,a tata przecież musi mieć czas dla siebie i na swoje hobby:angry:oj szkoda że ja jakoś niemam czsu na hobby i wypady gdzieś samej bez małej,wrrrr:no:szkoda ,że czasami m są tacy mało domyślni i niewpadną na to że żonce też się coś od życia należy:-(oj niebęde smęcić bo jeszcze wam popsuje humory,a tego bym niechciała:tak:to wybaw i poszalej tam też i za mnie,słyczałam w radiu jak zapowiadali tą imprezke:-) niegniewajcie się że nic więcej niepisze :tak:ale wpadłam na moment,miłego weekendu babeczki :-):tak:

hej dziewczyny,
ja na chwilkę bo padam z nóg.
mam pytanie, czy któraś miała kontakt z dr Kurzycą, alergologiem dziecięcym??? Byłam dzisiaj z Patrykiem i wydaje mi się, że fajny i dobry lekarz. Skierowała mnie dr Latawiec do niego, Patryk cały czas świszczy furczy, no i jak kuracja silnym antybiotykiem wziewnym nie pomoże to jest duże prawdopodobieństwo, że Patryk ma astme :-(

reklama
hej dziewczynki:-)
ja już na nogach od 7, to ostatnio normalka, nie mogę spać.. dziś skończyłam 23 tydz. i mój Maluch od rana daje znać o sobie.. w końcu poczułam ruchy pod ręką, cały brzuch mi chodzi-chyba ma czkawkę;-) a ja wczoraj od mężusia dostałam róże miniaturowe w doniczce-cudne są,tylko nie wiem, czy będę umiała je odpowiednio pielęgnować.. miłego dnia:-)

Do góry